YINYOGA HEALING HANDS

Yinyoga Healing Hands med Gloriana Åsasdotter
Den här klassen går endast i studion och yogaläraren ger helande beröring

Vi riktar blicken inåt och tillåter kroppen och sinnet att slappna av och släppa taget om stress, tankar och oro. Vi flyttar fokus från huvudets surr till kroppens lugna och visa röst. I yinyogan vilar vi i länge i varje position (3-10 minuter), för att kunna slappna av i alla muskler och komma djupare in i kroppen. När vi slappnar av i musklerna, kommer vi åt bindväven och de stelare delarna i kroppen, som leder och ligament. På så vis stärker vi kroppen, gör den smidigare och skapar möjlighet för energin att flöda. Vi når också in till det som finns djupt inom oss att komma upp till ytan. Yinyoga hjälper oss att hitta in i djupet av oss själva, kroppsligt och emotionellt.

Genom yinyogapositionerna närmar vi oss själva och minns hur det är att lyssna till och tycka om våra kroppar. Allt för att hitta tillbaka till dig själv, hitta hem igen. Den här klassen går endast i studion och yogaläraren ger helande beröring för ytterligare avslappning. Du får också hjälp att anpassa positionerna med bolster och block, så att din kropp hittar in i varje yinposition utifrån sina egna förutsättningar.

Bland bolster, kuddar och härliga filtar får du utrymme att slappna av och komma till ro på din yogamatta. Med hjälp av ljuva toner, mjuka dofter av eteriska oljor och yogalärarens helande händer landar du in i din inre helande stillhet. Andetag för andetag. Vi avslutar med en lång djupavslappning med mjuk beröring, tyst savasana eller yoga nidra.


För vem?
Den här kursen passar både för dig som van yogi och dig som är ny på yoga. Kursen passar dig som behöver mer lugn, vill varva ner och lyssna in till kroppens signaler. 

OM LÄRAREN

Gloriana Åsasdotter är certifierad yinyogalärare och har studerat för Magdalena Mecweld och är även utbildad i Yoga Nidra. Gloriana har en stor passion att förmedla yoga, rörelseglädje och meditation som ett verktyg för självläkning. Gloriana är även danslärare och håller klasser för både vuxna och barn.

Glorianas klasser kännetecknas av en varm, kärleksfull och expansiv energi där alla känslor får plats och där transformation kan äga rum. Hon har även jobbat med kakao i många år och håller kakaoceremonier med inslag av mantrasång, guidade Reikiupplevelser med Holy Fire® och meditativ/intuitiv rörelse för att läka hjärtat på djupet och hitta in till sitt hjärtas inre visdom.

Yogalärarare Gloriana Åsasdotter

Praktisk information

TID
Söndagar den 5 november & 3 december kl 14:30-16:00 med Gloriana Åsasdotter


BOKNING
Boka din plats här >>

Första gången du besöker Infinite Yoga kostar din klass 185 kr, därefter 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.