YINYOGA - ATT KOMMA HEM
TISDAGAR 19:30-20:45

Yinyoga - Att komma hem


Varmt välkommen till ett mjukt och inkännande yinyogapass som hjälper dig att hitta ett mjukt och lugnt rum, inuti dig.

Oavsett vad du upplever i ditt liv just nu, så kan vi alla behöva hitta in till ett rum där vi får chans att vila. Det rummet finns inom dig och är tillgängligt när du än behöver det.

I yinyogan använder vi oss av djupa stretchpositioner, andningsövningar och meditation som gör att vi slappnar av i muskler och låta nervsystemet vila. Du får en skön avslutning på din dag och kan därefter sova gott.

Denna lugna yogaform passar alla kroppar och sinnen. Välkommen som du är.

Vi skapar en mysig miljö med hjälp av levande ljus, bolsters, kuddar och filtar. Salen står redo för dig, det är bara att välja din plats och bädda ner dig.


För vem?
Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga, välkommen precis som du är!OM LÄRARNA

Hanna Rydén är utbildad yogalärare och har undervisat yoga på olika yogacenter i Indien, samt på olika platser där hon har bott i världen. Sedan några år tillbaka är hon i Sverige där hon framförallt undervisar i hatha, yin och restorative yoga.

Inkännande och mjukhet är ledord under Hannas klasser. Och för den som vill, ges det alltid utrymme för att dela vad som pågår inom oss just nu.


Annica Friberg är certifierad yogalärare i Vinyasa flow och utbildad i att instruera Mindfulness meditation och yinyoga. Yogan erbjuder för henne återhämtning genom balans och medvetenhet mellan rörelse och stillhet, det hoppas hon kunna dela med sig av till andra i sin undervisning.

Praktisk information 

TID
Tisdagar 19:30-20:45

Kurs 4 veckor med start 20/2 2024


KURSPRIS

820 kr för 4 veckor


ANMÄLAN

Anmäl dig till kursen I STUDION start 20/2 2024 här >>


DROP IN-PRIS
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet här. Kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom guldknappen ”Schema & bokning” på vår hemsida kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.