YINMORGON - KURS ONLINE

Yinmorgon online med Lovisa Limseth


God morgon och varmt välkommen till en riktigt ljuvlig morgonyogaklass - hemma hos dig! 

I Yinmorgonyoga ger vi både vår fysiska kropp och våra energikanaler, de så kallade meridianerna, en skön start på dagen. Varje klass utgår från något av de fem elementen trä, eld, jord, metall och vatten med fokus på tillhörande meridianer, inre organ och därtill passande rörelser och positioner. Yinyogans rötter sträcker sig djupt ner i jorden och klasserna är fulla av visdom och små skatter som vi kan ta med oss in i vardagen, som tips på akupressurpunkter, självmassage och visualiseringar.

Själva yinyogan är mycket snäll och låter kropp och sinne vakna så skönt det bara går. Genom varsamma stretchar och energigivande mjuka rörelser väcker vi kroppen, öppnar upp energikanalerna och ger nervsystemet en harmonisk start på dagen. Gör fredagsmorgonen till en helig stund bara för dig!

Klasserna sker helt och hållet via Zoom och du kan själv avgöra hur mycket eller lite du syns på skärmen.

Vad behöver jag för att delta? 

Internet, någon form av skärm (dator, smartphone, platta), yogamatta eller handduk, fyra kuddar (kan vara soffkuddar och/eller sovkuddar), två filtar, någonting att lägga över ögonen. Vill du lyxa till det ordentligt kan du använda ett riktigt täcke också.

TID
Under våren 2022 går yinmorgon online fredagar kl 7:30-8:30

Kursen livesänds online

PRIS
Kurs 10 veckor, 2 050 kr (våren)


ANMÄLAN 
Anmäl dig till kursen start 14/1 2022 här >>
Anmäl dig till kursen start 25/3 2022 här >>

DROP IN-PRIS
Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats i vårt bokningssystem. Drop in online kostar 150kr/tillfälle.  


PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

OM KURSLEDAREN
Lovisa Limseth är passionerad yogi och verksam inom konst- och teatervärlden. Hon har många års erfarenhet av och utbildning inom yoga, meditation och Reiki och undervisar Yinyoga, Restorative, Hatha, Gravidyoga, Mamma Baby Yoga och Familjeyoga. Lovisa undervisar meditativt och intuitivt och hennes yoga är mjuk, avslappnad och tillåtande. Lovisa vill genom yogan skapa en harmonisk plats och en djupt tranformerande stund av stillhet där du kan slappna av och öppna upp för din egen inneboende potential att leva fullt ut.
"Jag tror att det viktigaste vi kan göra i livet är att skapa utrymme för livet att naturligt utveckla sig självt, både på yogamattan och ute i världen. Hur vi presterar är mindre viktigt än det vi tillåter hända. Vi har all den kraft vi behöver inom oss. Allt vi behöver göra är att ge oss själva chansen att öppna upp för denna inre rikedom. Yoga, meditation och alla former av kreativa uttryck är perfekta nycklar!”