NÄRING FÖR SJÄLEN
LÖRDAGAR 11:30-13:00

Yin, Restorative & Nidra , en lördagsstund med näring för själen

Hur skulle det vara att ge dig själv en stund på lördagen som är helt och hållet din? Här kan du landa i dig och hämta hem dig själv, med hjälp av skön guidning in i yinyoga, restorative yoga och yoga nidra. När kroppen och tankarna får vila, kan din själ hämta ny näring, kraft och klarhet.


Vad innehåller en klass?

• Mjukt inkännande yoga- och andningsövningar

• Rogivande meditationer för inre stillhet

• Guidade avslappningar till tonerna av helande klangspel eller dofterna av eteriska oljor

Yinyoga
Yinyoga hjälper oss att hitta in i djupet av oss själva, både kroppsligt och emotionellt. Vi rör oss lite och långsamt och för det mesta är vi stilla i olika positioner som stretchar olika delar av kroppen. Genom stillheten och de 3-5 minuter vi stannar i varje position hittar vi förbi de ytliga musklerna och djupare in till bindväv, leder och ligament. Därinne finns ofta även inbäddade känslor som kan få utlopp när vi kommer i kontakt med denna delen av oss själva.

Yinyogan anpassas utefter kroppens meridianer, energilinjer som går genom hela vårt system. Genom fokus på energikropp, den fysiska kroppen, yogisk filosofi, andning, medveten närvaro, meditation och visualiseringstekniker guidas du in i en inkännande, frigörande, lugnande och samtidigt kraftfull stund på mattan.


Restorative yoga
Restorative är en både mjuk och kraftfull yogaform, för dig som längtar efter djup och skön vila och återhämtning för kropp, sinne och själ. Vi använder sköna bolster, mjuka filtar och block för att anpassa positionerna så att vi kan stanna länge i dem, och sjunka djupt ner i avslappning till lärarens guidning.


Yoga Nidra
Yoga Nidra är en meditationsteknik som även kallas yogisk sömn. När vi praktiserar denna teknik låter vi kroppen somna samtidigt som vårt sinne bibehåller fullt fokus och medvetande. Yoga Nidra hjälper oss att hitta en total djupavslappning som kan bidra till att lösa upp mentala och fysiska spänningar.


För vem?
Den här klassen passar både för dig som van yogi och dig som är helt ny. Klassen är för dig som längtar efter att ge omsorg och omtanke till kroppen och hela din varelse. Den passar dig som behöver mer lugn, vill varva ner och lyssna in till kroppens signaler.

Yogalärare Sigrid Fagerberg
Yogalärare Linnea Wisth

Praktisk information 

TID
Lördagar 11:30-13:00 med Sigrid Fagerberg & Linnea Wisth. Kurs 8 veckor startar 31/8 & 26/10 2024

PRIS
Kurs 8 veckor, 1 640 kr

BOKA
 
Anmäl dig till kursen med start 31/8 2024 här >> 
Anmäl dig till kursen med start 26/10 2024 här >> 

DROP IN-PRIS
185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett kort.


PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom guldknappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.