LYXYOGA - RE-TREAT YOURSELF
SÖNDAGAR 16:30-18:00

LYXYOGA – Retreat varje vecka

Kursen går just nu både online och på plats i studion, välkommen att vara med på det sätt som passar bäst för dig.


Tänk om det är dags att du väljer för DIG nu?
Och vilket enormt bidrag kan du vara till den här världen när du gör det?

Längtar du efter att känna dig riktigt omhändertagen?
Tänk om du kan TA EMOT mer lyx i ditt liv?

Välkommen till en av våra mest populära klasser! En stund för dig själv att bara få ta emot utan att prestera. Det här är klassen för dig som längtar efter lugn, avslappning, vänlighet, energipåfyllning och att få känna dig riktigt omhändertagen. Med rullande och mjuka rörelser, lugn, skön yinyoga, svävande lugn musik och mantran får du ge omsorg till din kropp och hela din varelse.


Mys och omhändertagande
Här får du bädda ner dig med bolsters och mjuka härliga filtar samtidigt som du får lyssna till helande toner från shanti klangspel eller ljuv mantrasång till gitarr.

Under Lyxyogan bjuds det vissa gånger på beröring (i Coronatider masserar vi oss själva) som kan stödja dig till avslappning och djup vila.

För vem?
För dig som längtar efter avslappning, lugn, vänlighet och energipåfyllning. Du behöver inga förkunskaper för att delta.

TID
Söndagar 16:30-18:00,  start  16/1 och 27/3 2022
Kursen går både på plats i studion och livesänds online

KURSPRIS
Kurs 10 veckor, 2 050 kr, 20 veckor 4 100 kr


ANMÄLAN
Anmäl dig till kursen i STUDION, 10 v, start 16/1 2022, här >>
Anmäl dig till kursen i ONLINE, 10 v, start 16/1 2022, här >>

Anmäl dig till kursen i STUDION, 10 v, start 27/3 2022, här >>
Anmäl dig till kursen i ONLINE, 10 v, start 27/3 2022, här >>

Önskar du boka 20 veckor? Maila emma@infiniteyoga.se

DROP IN
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet. Kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Vi har minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Vi har yogamattor på plats att låna, eller så kan du välja att ta med en egen. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller vara med på kursen online.
Du som har bokat en kurs eller klass på plats i studion kan på egen hand boka om dig till online via din bokningsprofil fram till fyra timmar före klassen startar.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så hålls den online.
Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM LÄRAREN
Karin Sjönnemo är diplomerad samtalsterapeut och yogalärare,
specialiserad inom högkänslighet. Som yogalärare och samtalsterapeut vill hon bidra till en värld av mer medvetenhet, där vi lyssnar mer till oss själva och till varandra, där vi vågar vara sårbara och ärliga. För att det ska vara möjligt ser Karin att vi behöver skapa mer tillåtande - till oss själva, våra kroppar, våra känslor och till varandra, gå bortom dömande och drama och istället börja välja det som fungerar för oss. Vad mer är möjligt att skapa då?
"Att få arbeta med både yoga och samtalsterapi gör mig innerligt glad och tacksam - att få bidra till människor, få finnas som ett stöd, ett bollplank, en inspiration och en lyssnande medmänniska. Efter utbrändhet blev yogan mitt sätt att bygga upp kroppen igen, stärka självtilliten och hitta ett lugnt och tillåtande space, något jag älskar att få skapa för deltagarna i mina yogaklasser."