CEREMONI FÖR ATT SLUTA EN CIRKEL OCH BJUDA IN EN NY

SÖNDAG 4 SEPTEMBER 14:00-15:30

Ceremoni på Infinite Yoga:
Slut en cirkel & bjud in en ny
med Lovisa Limseth & Johanna Lindberg


Den 5 september 2022 fyller Infinite Yoga sju år och det vi firar med en ceremoni!

Det sägs att våra liv går i cykler, och att vi under sju år upplever en fullbordad process i att så ett frö till något som vi vill se växa och utvecklas i vårt liv. Vi ser det slå rot, spira och slå ut i full blom, för att sedan vissna, förmultna och bli näring för ett nytt frö som vill gro.


Välkommen till denna ceremoni du har möjlighet att se visdomen i och bjud in tacksamheten för det som har varit - oavsett hur de senaste sju åren har varit för dig. Och där du kan bjuda in de frön du nu vill så och se växa när du välkomnar sju nya år!

• Vill du vila i allt som är nu och känna in kärnan i dig?• Har du något du är klar med och släppa taget om?• Vill du öppna för och bjuda in något nytt?
Varmt välkommen! Det finns 12 platser i studion och oändligt med plats online.Ceremonin innehåller meditativa yogapositioner, en mjuk qigongövning, yoga nidra, visualisering och reflektion och leds av Lovisa Limseth & Johanna Lindberg Lanz

Läs mer om Lovisa

Praktisk information

TID
Kl 14:00-15:30 söndag 4 september 2022 med Lovisa Limseth & Johanna Lindberg
Välj om du är med i studion eller online

PRIS
250 kr i studion, boka här >>

150 kr online, boka här >>

Du kan boka på ditt yogakort på Infinite Yoga Malmö, eller via mail: info@infiniteyoga.se


FRÅGOR
info@infiniteyoga.se


OM YOGALÄRARNA

LOVISA LIMSETH bor på Nya Zeeland och håller sina yogaklasser online på måndags- och fredagsmorgnar - och sena torsdagskvällar. Yoga med Lovisa i klasserna Yoga Nidra God natt, Yinmorgon och Månmorgon. Lovisa Limseth är passionerad yogi och verksam inom konst- och teatervärlden. Hon har många års erfarenhet av och utbildning inom yoga, meditation och Reiki och undervisar Yinyoga, Restorative, Hatha, Gravidyoga, Mamma Baby Yoga och Familjeyoga. Lovisa undervisar meditativt och intuitivt och hennes yoga är mjuk, avslappnad och tillåtande. Lovisa vill genom yogan skapa en harmonisk plats och en djupt tranformerande stund av stillhet där du kan slappna av och öppna upp för din egen inneboende potential att leva fullt ut. "Jag tror att det viktigaste vi kan göra i livet är att skapa utrymme för livet att naturligt utveckla sig självt, både på yogamattan och ute i världen. Hur vi presterar är mindre viktigt än det vi tillåter hända. Vi har all den kraft vi behöver inom oss. Allt vi behöver göra är att ge oss själva chansen att öppna upp för denna inre rikedom. Yoga, meditation och alla former av kreativa uttryck är perfekta nycklar!”


JOHANNA LINDBERG äger Infinite Yoga Malmö och undervisar klasser med stort fokus på avslappning och närvaro i kropp, sinne och själ. Johanna håller i Yoga Nidra, Medveten Gravidyoga, Mamma Baby Yoga och andra klasser med stora inslag av känslomedvetenhet och inre resor.


Johanna är även utbildad holistisk livscoach, samt utbildad inom känslomedvetenhet med Högkänslighet Sverige, samt inom Womb Yoga med yoga för kvinnor  i olika faser och cykler av livet. Yogan Johanna undervisar är inkännande och rik på visdom, helande yogapositioner, lugna flöden och energigivande andningsövningar.