YOGA MED DIN TONÅRING

Yoga med din tonåring


Tonåren är en omvälvande tid. I en stressig värld där allt fler unga mår dåligt är det viktigt att hitta verktyg för att stanna upp, blicka inåt och reglera stress.

Under den här klassen kommer vi att göra enkla övningar som kan minska stress och öka din förmåga att fokusera. Övningar som du som vuxen eller ungdom sedan kan ta med dig ut i livet och vardagen. Den här klassen passar för dig oavsett om du testat på yoga tidigare eller aldrig provat. Du som ungdom är välkommen med eller utan en vuxen.


Den här klassen är en del av #barnyogautmaningen där Skolyoga erbjuder barn och unga möjlighet att testa på yoga. Skolyoga är en ideell organisation och arbetar med yoga som hälsofrämjande verktyg för barn och unga. När du bokar dig till denna klass godkänner även att få information från organisationen Skolyoga.


OM YOGALÄRAREN

Sofia Elmers är utbildad yogalärare och arbetar till vardags på organisationen Skolyoga, med att sprida yogans verktyg till barn och unga. “Yoga är inte yoga om det stannar på yogamattan. Jag har yogat länge men det var först när jag tog med mig yogan från mattan ut i livet som jag verkligen började yoga. Jag vill sprida det till andra, så att vi alla ska kunna leva lite långsammare, närmre det som är viktigt. Närmare livet.”

Yogalärare Sofia Elmers

TID
Lördag 16/9 kl 15:00-16:00


PRIS
Gratis, klassen hålls som en del av #barnyogautmaningenANMÄLAN
FRÅGOR
info@infiniteyoga.se


PRAKTISK KURSINFO
Yogamatta, filtar och bolster finns på plats att låna. Det finns även omklädningsrum. Kom gärna ca 10 min före workshopen startar.