YOGA OCH SAMTALSTERAPI FÖR LIVSUTVECKLING

YOGA OCH SAMTALSTERAPI FÖR LIVSUTVECKLING

I Infinite Yogas livsutvecklande program har du möjlighet att genom yoga och samtal vända blicken inåt och se dig själv och livet med nya ögon.


Under 6 månader får du tillgång till all yoga i Infinite Yogas utbud, både i studion och online, samt 6 terapisessioner med samtalsterapeut Josefin Magnusdotter.


• Längtar du efter att få gå djupare in i dig?

• Kanske har du en känsla av att vara fast?

• Kanske vet du att du kan må bättre än du gör?

• Kanske känner du att du längtar efter att verkligen se och välja din riktning i livet?

• Kanske känner du dig överväldigad och vill få nya perspektiv och livsverktyg?

Yogan kan du välja att göra antingen i studion eller online, och terapisessioner sker onilne. Det innebär att du kan ta del av detta program, oavsett vart du bor.

YOGA I STUDION OCH ONLINE

Infinite Yogas paket för livsutveckling innehåller 6 månaders obegränsad tillgång till yoga (på plats i studion eller live online). Med ett halvårskort har du tillgång till alla klasser i Infinite Yogas ordinarie kurs- och klassutbud, omkring 50 yogaklasser i månaden.

De flesta av klasserna på Infinite Yoga är lugna och meditativa, men du kan också välja att vara med på mer flödande och stärkande klasser. Många av yogaklasserna går både i studion och sänds live online, så att du kan vara med på det sätt du önskar.
Se hela utbudet av yoga här >>


SAMTALSTERAPI

Paketet innehåller 6 sessioner à 60 minuter samtalsterapi på telefon eller online med Josefin Magnusdotter. 

Hur skulle det kännas att få vara den du är – helt utan ursäkter, förklaringar eller dåligt samvete?

Tänk om det inte finns en endaste liten del av dig som behöver fixas? Tänk om alla beteenden och tankar du plockat in i ditt liv är reaktioner på de perspektiv och paradigm som finns runt omkring dig?

Tänk om allt handlar om perspektiv? Vilka nya perspektiv och livsverktyg behöver du för att känna mer frihet i ditt liv? Tänk om beteenden och tankar ändras – och nya dörrar öppnas – när vi ser andra perspektiv?

Praktisk information 


INNEHÅLL

• Samtalsterapi via telefon eller Zoom vid 6 tillfällen med Josefin Magnusdotter, värde 6 600 kr
• Halvårskort på yoga, värde 6 800 kr
Pris: 11 400 kr (värde 13 400 kr)
Delbetalning möjlig, 1 900 kr/månad i 6 månader

BOKNING & FRÅGOR

josefin@infiniteyoga.se

KAN DITT ARBETE BETALA?

Många företag ser värdet i att ge sin personal stöd och verktyg för stresshantering. Vårt program för lilvsutveckling riktar sig även till företag som vill stötta sin personal genom att:

• Lägga grund för ett förbättrat arbetsklimat
• Ge de anställda värdefulla verktyg för utveckling samt stress- och känslohantering
• Ge förutsättningar för sina anställda att förbättra sin hälsa fysiskt och mentalt

Kontakta oss om du vill ha mer info om hur företag kan ha fördel av programmet för livsutveckling.

PRAKTISK INFO

Du bokar via mail till josefin@infiniteyoga.se. Yogakortet ger dig tillgång till alla klasser och kurser i Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud. Yogasalen är redo för dig när du kommer, uppdukad med yogamatta, mjuk filt och sköna bolster att låna. Omklädningsrum med dusch finns. Vi bjuder på te när du kommer.

KONTAKT

För mer information och frågor, varmt välkommen att kontakta Josefin Magnusdotter, josefin@infiniteyoga.se >>

OM TERAPEUTEN

Josefin Magnusdotter är coach och samtalsterapeut utbildad i London och i Sverige. Hon har även en bakgrund som civilekonom med många års erfarenhet av ledarskap i näringslivet. Hos Josefin blir du mött med stor värme och professionalitet. En av Josefins ledstjärnor är att du som klient har alla svaren i dig. I ett tryggt utrymme hjälps vi åt att skapa din väg framåt, utifrån dina behov, förutsättningar och drömmar.


SAGT OM TERAPI MED JOSEFIN

"Josefin är en fantastisk, lyhörd, proffsig, och en mycket vänlig och inkännande terapeut. På bara några få samtal fick jag insikter och verktyg som verkligen hjälpt mig enormt mycket!"
Ingela

Josefin har en förmåga att läsa och reflektera kring mina tankegångar, mina funderingar och mitt provprat på ett sätt som jag inte mött innan. Hon får mig att känna mig lugn, förstådd och inspirerad. Jag känner mig ofta fylld med energi efter samtalen, som att jag lärt mig något vackert och stort.”
Jenny