TERAPI VID ÄTSTÖRNINGAR

Josefin Magnusdotter

Terapeuten

Dessa sessioner ges av Josefin Magnusdotter som är Infinites in-house samtalsterapeut. Josefin är specialiserad inom självutveckling, tanke- och känslohantering, högkänslighet och förändringsprocesser.
 Josefin är utbildad inom högkänslighet hos
Högkänslighet Sverige.

Terapi vid ätstörningar

Ätstörningar har ingenting med kilon, ålder eller kön att göra. Det handlar om känslor alltihop. För många är ätstörningen ett sätt att ta kontroll över livet och känslorna. Terapin går ut på att medvetandegöra och därefter förändra oönskade beteenden, känslo- och tankemönster. Arbetet bidrar till självinsikt, självtillit, självförtroende och ökad närvaro i nuet.

Vad ska till för att du ska våga släppa taget och ta emot omsorg, läkning, uppmärksamhet och avkoppling utan några värderingar om dig och din kropp?


Om ätstörning 

Vad är en ätstörning?
Om dina tankar på mat, kropp och vikt får så mycket uppmärksamhet att det påverkar ditt liv.

Anorexia Nervosa
Ätstörningen anorexi innebär att du svälter dig själv.

Bulimia Nervosa
Bulimi är hetsätning med kompensation som kräkning, diet, träning eller laxermedel.

UNS
Många lider av UNS, ätstörningar Utan Närmare Specifikation. Personen har ett problematiskt förhållande till mat och till sin kropp men det är svårt att sätta en diagnos på problemet.

Hetsätningsstörning
Skillnaden mellan hetsätning och bulimi är att de som lider av en hetsätningstörning inte gör av med maten genom kräkning, bantning eller träning så som en bulimiker gör.

Ortorexi
En person som lider av ortorexi har ett sjukligt begär av att vara hälsosam. Detta genom att träna överdrivet och/eller äta extremt hälsosamt.


Praktisk information 

SAGT OM
Läs tidigare kunders återkoppling!


BOKA
Boka via mail - josefin@infiniteyoga.se


Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>
Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering. Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsligaa personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.

MOTTAGNING
Via telefon eller på Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43

PRISER, BOKA SESSION OCH ANDRA FRÅGOR
Kontakta Josefin, josefin@infiniteyoga.se