Terapi för högkänsliga

Josefin Magnusdotter

Om terapeuten

 Dessa sessioner ges av Josefin Magnusdotter som är Infinites inhouse HSP-terapeut. Josefin är högkänslig terapeut specialiserad inom tanke- och känslohantering, energiförståelse, förändringsprocesser och intuitionsarbete. Josefin är både introvert och extrovert högkänslig beroende på omständigheter och omgivning - alltså det som brukar kallas ambivert högkänslig. Ibland styr den introverta sidan och ibland den extroverta vilket ger Josefin en bred insikt och egen erfarenhet som hon tar med sig in i sitt arbete som HSP-terapeut. Josefin ger även sessioner på engelska.

Josefin är utbildad coach i England, samt utbildad HSP-terapeut av Malin Sandell och Ina Elverljung från Högkänslighet Sverige och Högkänslighetspodden.Om vår terapi för högkänsliga

Den här terapin är för dig som är högkänslig (testa dig själv här) och som längtar du efter att vara den du är och utforska din sensitiva begåvning på djupet.
HSP-terapin bygger på samtal, känslohantering och intuitiv vägledning för att medvetandegöra och därefter förändra det som inte fungerar i ditt liv, på alla plan, så väl privat som yrkesmässigt. Detta är unik metod att arbeta med tankar och känslor på djupet. Den bygger på samtal, känslohantering och intuitiv vägledning. Vi går bortom det logiska sinnet för att låsa upp och frigöra mentala, emotionella och psykiska blockeringar. Det handlar om att hitta "de ömma punkterna" och de bakomliggande orsakerna till varför du mår som du mår. Tillsammans släpper vi taget om allt som håller dig tillbaka från att leva ditt största liv.

Tänk om det inte är något fel på dig?

Tänk om du kan hantera din extra känslighet med lätthet och använda den till din fördel?

  
Vi hoppar över kallpratet, tar dig direkt till kärnan och låter dig utforska livet ur helt nya synvinklar. Tänk om du kan hantera din extra känslighet med lätthet och använda den till din fördel? Hur kan du utveckla din intuition och leva din fulla potential?


Högkänslighet 

Vad är högkänslighet?
En del av oss är extra känsliga, så kallat högkänsliga eller HSP (Highly Sensitive Person). Känslighet missuppfattats ofta som något svagt eller negativt och många högkänsliga kan därför känna sig "konstiga", "onormala", "fel" och utanför.

En av fem är högkänslig
HSP är ingen ny bokstavsdiagnos, utan ett begrepp myntat av psykologen Elaine Aron som har bedrivit forskning kring extra känslighet i drygt 20 år. Högkänslighet är ett medfött personlighetsdrag som finns hos 15-20 procent av den globala befolkningen,  jämt fördelat mellan kvinnor och män, liksom hos de flesta djurarter.

Känsligare nervsystem
Högkänsliga föds med ett nervsystem som är känsligare än hos genomsnittet och en hjärna som fungerar lite annorlunda än hos andra människor. Detta gör högkänsliga personer extra mottagliga för sin emotionella och fysiska miljö. De lägger märke till mycket mer än andra och bearbetar allt på en djupare nivå. Därför behöver de mer tid och energi än andra att smälta alla intryck.


ÄR DU INTRESSERAD AV VÅRT LIVSUTVECKLANDE PROGRAM FÖR DIG SOM ÄR HÖGKÄNSLIG?

Längtar du efter nya livsperspektiv? Längtar du efter att lära känna dig själv på ett helt nytt sätt? På Infinite har du genom en kombination av samtal och yoga möjlighet att gå djupare i dig själv, dina förmågor och vad du egentligen vill ha ut av livet. I vårt livsutvecklande program för dig som är högkänslig möter du vår samtalsterapeut och coach Josefin Magnusdotter vid 6 sessioner online. Tillsammans hittar ni just dina verktyg för känslomedvetenhet och nycklar till välmående. Du har under 6 månader fri tillgång till alla yogaklasser och kurser i ordinarie schema på Infinite Yoga Malmö, i studion eller online.


Sagt om oss

"Så skönt att äntligen få prata med någon som så väl vet vad det innebär att vara HSP! Josefin är en fantastisk, lyhörd, proffsig, mycket vänlig och inkännande terapeut. På bara några få samtal fick jag insikter och verktyg som verkligen hjälpt mig enormt mycket!"


"Jag har gått i terapi till och från de senaste 6 åren, efter min utmattningsdepression. Det har varit blandat psykoterapi och KBT, men aldrig har jag känt att jag landat så väl och fått bearbeta mina utmaningar på ett sånt fantastiskt sätt som i HSP-terapin med Josefin”

"Genom våra samtal har jag fått lättare att sortera bland mina känslor och reda ut vad som är vad. Professionell med kärlek, omtanke och träffsäkerhet har hon guidat våra samtal. Du är fantastisk Josefin, stort tack så långt."


Praktisk information

SAGT OM
Läs tidigare kunders återkoppling!


BOKA
Via mail till Josefin - josefin@infiniteyoga.se


Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>
Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering.
Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.


MOTTAGNING

Via telefon eller på Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
Kontakta Josefin på josefin@infiniteyoga.se