SOMMARPAKET MED YOGA & SAMTAL

YOGA OCH SAMTALSTERAPI FÖR LIVSUTVECKLING I SOMMAR

Hur skulle det kännas att ta emot både återhämtning och ny kraft under den stundande sommaren? Genom yoga, samtal och meditation vill vi ge dig möjlighet till stunder att landa i dig själv - emellan allt annat som händer i sommar.

På Infinite Yoga ser vi hur yoga och samtal är två samspelta vägar som tillsammans mynnar ut i ökad självkännedom och incheckning med dig själv - så väl som i återhämtning och påfyllnad av livskraft. Vi vill ge dig möjlighet att ta del av den fantastiska synergin i sommar!

Samtalsterapi
Samtalen sker online, med Josefin Magnusdotter som är samtalscoach på Infinite yoga, så du har möjlighet att ta del av dem oavsett vart du är i sommar. Även flera av yogaklasserna ges online så väl som på studion på Gustav Adolfs Torg 43 i Malmö. Samtalen sker mellan maj-aug 2024.

Infinite Summer-yogakort
Du får även Infinite Summer-yogakort, som ger dig tillgång till hela sommarens yogaschema på Infinite Yoga den 27 maj-25 augusti 2024. Yogaklasserna, totalt 127 st, går i studion och många livesänds även online, så att du kan ta med dig yogan dit där du är i sommar.  Bonus! Vid bokning före 27 maj får du även tillgång till en privat Facebookgrupp där vi under 21 dagar mediterar tillsammans. 
Läs mer om sommarens yoga här >>

Praktisk information 


INNEHÅLL

• Samtalsterapi via telefon eller Zoom vid 3 tillfällen med Josefin Magnusdotter, värde 3150 kr
• Infinite Summer-yogakort, värde 2800 kr, samt 21 dagars meditation som en bonus för dig som önskar.
Pris: 4950 kr (värde 5950 kr)
Delbetalning möjlig, kontakta josefin@infiniteyoga.se

BOKNING & FRÅGOR

josefin@infiniteyoga.se

KAN DITT ARBETE BETALA?

Många företag ser värdet i att ge sin personal stöd och verktyg för stresshantering. Vårt program för livsutveckling riktar sig även till företag som vill stötta sin personal genom att:

• Lägga grund för ett förbättrat arbetsklimat
• Ge de anställda värdefulla verktyg för utveckling samt stress- och känslohantering
• Ge förutsättningar för sina anställda att förbättra sin hälsa fysiskt och mentalt

Kontakta oss om du vill ha mer info om hur företag kan ha fördel av programmet för livsutveckling.

PRAKTISK INFO

Du bokar via mail till josefin@infiniteyoga.se. Yogakortet ger dig tillgång till alla klasser och kurser i Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud den 27 maj-25 aug 2024. Yogasalen är redo för dig när du kommer, uppdukad med yogamatta, mjuk filt och sköna bolster att låna. Omklädningsrum med dusch finns. Vi bjuder på te när du kommer.

KONTAKT

För mer information och frågor, varmt välkommen att kontakta Josefin Magnusdotter, josefin@infiniteyoga.se >>

OM TERAPEUTEN

Josefin Magnusdotter är coach och samtalsterapeut utbildad i London och i Sverige. Hon har även en bakgrund som civilekonom med många års erfarenhet av ledarskap i näringslivet. Hos Josefin blir du mött med stor värme och professionalitet. En av Josefins ledstjärnor är att du som klient har alla svaren i dig. I ett tryggt utrymme hjälps vi åt att skapa din väg framåt, utifrån dina behov, förutsättningar och drömmar.


SAGT OM TERAPI MED JOSEFIN

"Josefin är en fantastisk, lyhörd, proffsig, och en mycket vänlig och inkännande terapeut. På bara några få samtal fick jag insikter och verktyg som verkligen hjälpt mig enormt mycket!"
Ingela

Josefin har en förmåga att läsa och reflektera kring mina tankegångar, mina funderingar och mitt provprat på ett sätt som jag inte mött innan. Hon får mig att känna mig lugn, förstådd och inspirerad. Jag känner mig ofta fylld med energi efter samtalen, som att jag lärt mig något vackert och stort.”
Jenny