INFINITE YOGAS SOMMARRETREAT 

TORSDAG 4 & FREDAG 5 JULI 2024

INFINITE YOGAS SOMMARRETREAT

Två sköna sommardagar med Infinite yogas lärare

Varmt välkommen till Infinite Yogas sommarretreat. Vi bjuder in till två heldagar med yoga- och meditationsklasser där du har möjlighet att verkligen lyssna på och ta hand om dig, och bjuda in det du längtar efter att ta emot den här sommaren. 

Vi varvar under dagen flödande mjuk yoga med vila, reflektion, och återhämtning, så att du kan få ge dig själv omsorg och kärlek på många plan, och möta sommaren nytt ljus och kraft.

Välkommen till yogastudion i Malmö eller live online från den plats där du befinner dig i sommar!


Innehåll:

  • Lugn och återhämtande yoga

  • Mjuka rörelser för flöde och expansion

  • Meditation 

  • Återhämtande vila


OM YOGALÄRARNA

Emma Fager Malmström är yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emmas klasser präglas av inkännande mjukhet, grundande rörelser, mjuka flöden och stilla positioner – för att du ska få möjlighet att rota dig, hitta in i kroppen och komma närmare dig själv och din inre kärna, att vara den du är.
Emmas drivkraft är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften och stillheten som finns inuti.


Johanna Lindberg 
är yogalärare med inriktning på yoga som hjälper dig att komma i kontakt med din inre rytm och ditt inre ljus. Johanna undervisar klasser för gravida och nyblivna mammor, samt klasser med stora inslag av guidad djupavslappning och meditation. Hon är yogalärare utbildad inom klassisk yoga, MediYoga och Yoni Shakti Well Woman Yoga Therapy.

Yogan Johanna undervisar är inkännande och rik på visdom, helande yogapositioner, lugna flöden och energigivande andningsövningar.

Om retreatet

TID
Torsdag 4 och fredag 5 juli 2024 kl 9.00-16.00

PRIS
I studion: 2500 kr
Online: 1500 kr
Du som har årskort  eller sommarkort på Infinite Yoga får 20% rabatt 

PLATS
15 platser i studion, och 15 platser online.
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43

Lunchpaus 12.00-13.00

Under lunchpausen finns möjlighet att ta med egen lunch eller köpa med sig från en av de närliggande restaurangerna. Observera att det inte är möjligt att värma mat på studion.


FRÅGOR
emma@infiniteyoga.seAnmälan är bindande. Behöver du avboka din plats kan beloppet omvandlas till värdekort att använda på Infinites yogaklasser, retreats och terapi.