Livsutvecklande program

Halvårsprogram för livsutveckling

I Infinite Yogas livsutvecklande program har du möjlighet att genom yoga och samtal vända blicken inåt och se dig själv och livet med nya ögon. Under 6 månader får du tillgång till all yoga i Infinite Yogas utbud, både i studion och online, samt 6 terapisessioner med samtalsterapeut Josefin Magnusdotter.
Läs mer >>

Blomma i dig själv

Hur skulle det kännas att utforska och ta hand om dig själv i sommar? Längtar du efter att bli på djupet sedd i sommar?
Vi vill ge dig möjlighet att möta dig själv och din kropp på yogamattan i sommar och att samtidigt bli på djupet sedd och hållen i samtal. Vår filosofi är att när vi blir hörda och sedda så kan vi också blomma.

För dig som är högkänslig

Under 6 månader har du möjlighet att genom yoga och samtal lära känna dig själv och se dina möjligheter på ett helt nytt sätt, se livet med nya ögon och få med dig en ny verktygslåda som ger dig mer frihet.
Läs mer >>

Terapi & yoga vid ätstörningar

Under 6 månader har du möjlighet att lära känna dig själv och din kropp på ett helt nytt sätt genom yoga och samtal. Paketet ger dig  full tillgång till yoga både online och i studion  på Infinite Yoga, och vi guidar dig till de klasser som passar dig allra bäst.
Läs mer >>

Halvårsprogram vid utmattning

Vi ser bortom stress och prestation och går till kärnan, där känslan av utmattning på sikt kan hjälpa dig att förändra det du vill och skapa ditt liv så som du på riktigt önskar. Med en kombination av samtalsterapi och yoga får du möjlighet att ge dig själv utrymme och omtanke för kropp och sinne.
Läs mer >>

.