SKÖN & FLÖDANDE YOGA
TORSDAGAR KL 9:45-10:45

KURSBESKRIVNING
Skön, inkännande och mjukt flödande yoga tillsammans med ditt barn. Välkommen till en mysig, rörlig och lekfull stund tillsammans!

Fokus på dig som mamma
Yogan har fokus på dig som mamma och ditt barn är med dig  i yogasalen på sina villkor. Vi gör skön och mjukt stärkande yoga, som tar hand om din kropp i återhämtning efter graviditeten och i vardagen med ett litet barn.


Kurs för bebisar som är ca 5 månader och uppåt

I kursen som vänder sig till dig med barn som är från ca 5-18 månader väver vi in fler och nya inslag för interaktion med din bebis genom lek, rörelse och sång, samt fler stärkande och flödande inslag för din kropp i yogan.
I den här kursen lägger vi fokus på att göra lugna och sköna flöden som i lugn takt bygger upp muskler i mage och bäckenbotten: Vi gör även sköna stretchande och stärkande yogapositioner för rygg, axlar, nacke och ben. Här gör vi vill mjuka flöden av stärkande positioner, som även är bra att ta med sig hem och fortsätta med på egen hand, som olika varianter av enkla solhälsningar. I klasserna finns även inslag av musik och dans för stora och små.


För vem passar kursen? 

Den här kursen kan du gå efter att ha gått vår kurs i mamma baby yoga, eller om du det har gått ett par månader efter graviditet och födande och kroppen naturligt har hunnit återhämta och läka en tid. 


Kom som du är - utan prestation & måsten!
Här finns utrymme för både dig och ditt barn att vara precis som ni är, och vi släpper taget om alla jämföranden, måsten och prestation och bjuder in glädjen i att ha en hel yogasal fylld med barn som sprudlar i sin alldeles egen energi! Vi använder ljud, sång och rörelser för att göra detta till en lekfull, mysig och rolig stund för både stora och små!

Skratt, fniss, förtjusta rop, gråt - alla ljud är välkomna här från både stora och små, här är allt ok!

Vi inleder klassen med en kort delning där alla har möjlighet att berätta om dagsform i kropp och känslor. Klassen anpassas sedan efter både de stora och små deltagarnas behov just nu.

Kursen kan gås fristående, eller som en fortsättning på Mamma Baby Yoga för mindre bebisar, och du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga för att vara med.

"Min största rädsla inför att barnet kom var rädslan för att bli isolerad och ensam. Att gå från en rik och välfylld kalender till att vara ensam hemma med barnet utan att veta hur dessa dagar skulle bli. Därför såg jag till att vi tidigt började gå på mamma baby yogan - Karla var 5 veckor gammal när vi började vår första kurs. Infinite har blivit till en plats där jag och barnet möttes, som den jag var innan hon kom och den jag är sedan hon är med. Det har blivit en trygg plats att utforska vem jag vill vara i min nya roll som mamma, en oas bortom alla måsten, borden och stressande om än välmenande råd. Här mår vi båda bra i kropp och själ och får den energin vi behöver för att utforska världen tillsammans. Jag känner stor tacksamhet för denna samhörighet!"
Hannah Stanton och dottern Karla, som gått Medveten Gravidyoga och Mamma Baby Yoga på Infinite Mama 2019-2020

"My biggest fear before our child was born was being isolated and lonely in motherhood. To go from my rich social calendar to the empty apartment alone not knowing what the days would be like. This is why I sought after going to mama baby yoga very early - Karla was 5 weeks old when we joined our first course. Infinite has since become a place where my child and I can meet, as the person I was before she came and the person I am since she is with us. It has become the safe space in which to discover who I want to be as a mother, an oasis away from all the musts, the shoulds and all those stressful even if well intended advice. Here we both feel at ease in body and soul and get the energi we need to discover the world together. I am full of gratitude for this community!"
Hannah Stanton and daughter Karla, who have been participating in Medveten Gravidyoga and Mamma Baby Yoga at Infinite Mama 2019-2020

LÄS VAD ANDRA SÄGER OM GRAVIDYOGA OCH MAMMA BABY YOGA PÅ INFINITE MAMA HÄR >>

Yogalärare Teres Arvidsson

MAMMA BABY YOGA
(BEBISAR CA 5 MÅNADER OCH UPPÅT)

Torsdagar kl 9:45-10:45 med Teres Arvidsson
Kurserna går i studion, inte online

PRIS
1025 kr för kurs 5 veckor

ANMÄLAN
Boka kursen med start 11 april 2024 >>

FÖRKUNSKAPER & ÅLDER PÅ DITT BARN
Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta. I den här gruppen bjuder vi alldeles speciellt in barn som är ca 5-18 månader, så även barn som är mer rörliga i yogasalen och sitter, kryper eller går är så varmt välkomna!


TA MED
Ta med egen filt som ditt barn kan yoga/vila/leka på, och gärna ett par favoritleksaker till ditt barn.

HISS FINNS
Hissen i vårt hus är liten, men de flesta vagnar går in! Vi hjälps åt att bära upp vagnar vid behov, berätta i porttelefonen när du ringer på om du vill ha hjälp. Två trappsteg upp till hissen, ramp finns.  

PRAKTISK KURSINFO
När du köper en kurs i mamma baby yoga hos oss så har du, i mån av plats, möjlighet att ta igen missade tillfällen på en annan av våra klasser under den period din kurs pågår. När du avbokar din klass i bokningssystemet (som du hittar via den guldiga knappen Schema & bokning på hemsidan) senast fyra timmar innan klassen startar, så någon annan kan få din plats, så har du klassen till godo. Du kan sedan själv gå in och boka in en annan klass istället i vårt schema som passar för dig. Möjligheten att ta igen missade klasser gäller under den period som din kurs pågår. Du kan välja att gå på en annan klass i mamma baby yoga eller på något helt annat i vårt schema.

FRÅGOR
info@infiniteyoga.se

OM KURSLEDAREN

Teres Arvidsson är en inspirerande, kunnig och entusiasmerande yogalärare, hälsocoach och nätverkare.  Hon har utövat yoga och intresserat sig för den ayurvediska läran sedan slutet av 90-talet och har alltid trott på att människan har en självläkande kraft, så länge vi lär oss att lyssna in till kroppen och ge den det den behöver. Teres har dansat sedan hon var 8 år och har valt att hålla dansen som en njutning. Hennes senaste passion är dansformen Gaga, som får dig att bli medveten och komma i kontakt med ditt yttre och inre samtidigt som du leker med dina sinnen och din fantasi. Teres yogaklasser genomsyras av hennes genuina värme och hennes självklara sätt att se och känna in varje människa i rummet. Teres följer sin intuition i stunden i sin undervisning, och hennes klasser har ofta naturliga inslag av dans och fri härlig rörelse.