INRE STYRKA FÖR KROPP & SINNE 
ONSDAGAR KL 16:00-17:00

Inre styrka för kropp & sinne

Gravidyoga online i sommar


Ta med dig yogan till den eller de platser du befinner dig under sommaren!
Ge dig utrymme att välja dig själv och ditt växande barn i ett lugnt, tryggt och stärkande sammanhang. Oavsett om du är hemma, arbetar eller är på semester välkomnar jag dig till denna serie med gravidyoga online. Du kopplar upp dig där du befinner dig - i en trädgård, på en strand eller i ett rum inomhus. Det är du som väljer vart du vill vara när du ger dig själv utrymmet till denna stund med fokus på ditt här och nu som gravid i de sammanhang du befinner dig.


Vi fokuserar på att våga känna sig stark i den gravida kroppen. Med strävan att komma i kontakt med de små musklerna som kan vara till hjälp i takt med en växande mage likväl som under en förlossning. Övningar som med medvetenhet kan appliceras i alla dina dagar, i stillhet liksom i rörelse. Vi lär oss att övning ger färdighet och att göra lite grann är bättre än att göra ingenting.


Vi fokuserar på tankens kraft! Vi övar på att hitta styrkan och tryggheten i det vi tänker och visualiserar för oss själva. Vi berör känslor och förnimmelser. Framförallt fokuserar vi på att vara här och nu med våra tankar. Vi lär känna vårt absolut tryggaste andetag. Vi övar på att tro på och lita på oss själva och vår egen kapacitet!


Så,

  • Vill du bara välja dig själv för en stund?

  • Vill du komma i kontakt med dina små muskler i din kropp som en hjälp att bära dig stark under graviditeten?

  • Vill du lära känna ditt tryggaste andetag?

Välkommen till gravidyoga med fokus på din inre styrka för kropp & sinne.

OM MIG

Jag heter Cecilia och bor i Varberg tillsammans med min man och vår son (född oktober 2020). Jag är inbiten löpare liksom cyklist. Älskar att utöva & uppleva uthållighetsidrott långt och länge. Tränar för min hälsa och välmåendes skull då det är i rörelse jag trivs absolut bäst. Yogan utgör en del av mitt holistiska synsätt på hälsa och välmående. Den handlar för mig om att bygga och ha verktygen för att bibehålla en mental liksom fysisk styrka, eller att bara få en lugn stund. Under min egen graviditet upplevde jag gravidyogan som ett rofyllt och stärkande komplement till min övriga träning. Den öppnade även min nyfikenhet för meditation och att bygga vidare på tankens kraft, vilket ledde mig vidare in på Hypnobirthing som tillsammans med gravidyogan blev en fin medveten förberedelse inför min egen förlossning.


Jag är diplomerad löpcoach genom Konditionsidrott, platschef för Runacademy Varberg och diplomerad gravidyogalärare genom Infinite Yoga.
Gravidyogalärare Cecilia Hilton

TID
Onsdagar kl 16:00-17:00
4 veckor start 29/6 2022
Online med Cecilia Hilton

PRIS
820 kronor

ANMÄLAN TILL KURSEN
Anmäl dig till kursen med start 29/6 här >>

FÖRKUNSKAPER
Ingen förkunskap krävs. Kursen passar dig som vill ge dig själv en stund härvaro för dig och ditt växande barn. Den är till för dig som vill ha gravidyogan som komplement till annan rörelse liksom för dig som vill prioritera en stärkande stund. Kanske är du en tränande människa, men inte testat yoga innan men i detta skede av livet känner dig redo att testa?
Oavsett vilken bakgrund du har hjälper kursupplägget dig att stärka din kropp inifrån och ut.  
MATERIALFör att ge dig själv de bästa förutsättningarna för denna serie klasser behöver du en yogamatta eller liknande samt kuddar/bolster/en gravidkudde och en filt.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.