INRE STYRKA FÖR KROPP & SINNE 
ONSDAGAR KL 12:15-13:00

Inre styrka för kropp & sinne

Gravidyoga online på onsdagar kl 12:15


Låt gravidyogan bli ett skönt inslag i din vardag i höst, genom en kurs som livesänds online på onsdagar vid lunchtid! Ge dig utrymme att välja dig själv och ditt växande barn i ett lugnt, tryggt och stärkande sammanhang. Den här kursen är du välkommen på vart du än är, både rent geografiskt och i din gravida kropp. Genom kursen skapar du utrymme till denna stund med fokus på ditt här och nu som gravid i de sammanhang du befinner dig.


Vi fokuserar på att våga känna sig stark i den gravida kroppen. Vi kommer i kontakt med de små musklerna som kan vara till hjälp i takt med en växande mage likväl som under en förlossning. Vi gör övningar som med medvetenhet kan appliceras i alla dina dagar, i stillhet liksom i rörelse. Vi lär oss att övning ger färdighet och att göra lite grann är bättre än att göra ingenting.


Vi fokuserar på tankens kraft! Vi övar på att hitta styrkan och tryggheten i det vi tänker och visualiserar för oss själva. Vi berör känslor och förnimmelser. Framförallt fokuserar vi på att vara här och nu med våra tankar. Vi lär känna vårt absolut tryggaste andetag. Vi övar på att tro på och lita på oss själva och vår egen kapacitet!

  • Vill du bara välja dig själv för en stund?

  • Vill du komma i kontakt med dina små muskler i din kropp som en hjälp att bära dig stark under graviditeten?

  • Vill du lära känna ditt tryggaste andetag?

Välkommen till gravidyoga med fokus på din inre styrka för kropp & sinne. Kursen innehåller både fysiskt och mentalt och känslomässigt stärkande övningar, och stort utrymme att känna in din kropp här och nu.

OM LÄRAREN

Cecilia Hilton  bor i Varberg tillsammans med sin man och  son (född oktober 2020). Hon är inbiten löpare och cyklist, och älskar att utöva & uppleva uthållighetsidrott långt och länge. Hon tränar för sin hälsa och välmåendes skull och trivs absolut bästi rörelse. Yogan utgör en del av hennes holistiska synsätt på hälsa och välmående, och handlar för Cecilia om att bygga och ha verktygen för att bibehålla en mental liksom fysisk styrka, eller att bara få en lugn stund. Under sin egen graviditet upplevde Cecilia gravidyogan som ett rofyllt och stärkande komplement till hennes övriga träning. Den öppnade även hennes nyfikenhet för meditation och att bygga vidare på tankens kraft, vilket ledde henne vidare in på Hypnobirthing som tillsammans med gravidyogan blev en fin medveten förberedelse inför hennes egen förlossning.


Cecilia är är diplomerad löpcoach genom Konditionsidrott, platschef för Runacademy Varberg och diplomerad gravidyogalärare genom I din fulla kraft Gravidyogalärarutbildning på Infinite Yoga.


Så här säger tidigare deltagare på Gravidyoga Inre styrka:

”Gravidyoga med Cecilia var en av höjdpunkterna under min graviditet! Gravidyogan hjälpte mig att känna mig avslappnad, trygg och stark. Cecilia var lyhörd inför oss som deltagare och våra behov och känslor och designade klasserna utefter vår dagsform och status. Cecilias gravidyoga lugnade kroppen och stärkte mig mentalt samtidigt som jag fick fördjupad kroppskännedom samt tips och redskap för graviditeten och förlossningen. En prestigelös och avslappnande klass som jag verkligen vill rekommendera alla att ta del av.”

Lovisa Svensson, deltagare sommaren 2022

Gravidyogalärare Cecilia Hilton

TID
Onsdagar kl 12:15-13:00, 4 veckor, start 2/11 2022
Kursen livesänds online med Cecilia Hilton

PRIS
4 tillfällen, 820 kr


ANMÄLAN TILL KURSEN
Anmäl dig till kursen >>


FRÅGOR
Maila: johanna@infiniteyoga.se


FÖRKUNSKAPER
Ingen förkunskap krävs. Kursen passar dig som vill ge dig själv en stund härvaro för dig och ditt växande barn. Den är till för dig som vill ha gravidyogan som komplement till annan rörelse liksom för dig som vill prioritera en stärkande stund. Kanske är du en tränande människa, men inte testat yoga innan men i detta skede av livet känner dig redo att testa?
Oavsett vilken bakgrund du har hjälper kursupplägget dig att stärka din kropp inifrån och ut.


MATERIAL
För att ge dig själv de bästa förutsättningarna för denna serie klasser behöver du en yogamatta eller liknande samt kuddar/bolster/en gravidkudde och en filt.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.