POSTPARTUM-CIRKEL ONLINE
TISDAGAR 10.00-11.00

Kursbeskrivning


Varmt välkommen till ett ett kravlöst sammanhang och tryggt utrymme för dig som nybliven mamma. I cirkeln finns fullt utrymme för dig, dina känslor och behov och för ditt barn med sina känslor och behov. Här släpper vi alla måsten. Kom som ni är, just i stunden.


Vi tar oss tid att ta hand om oss själva genom att lyssna inåt, meditera och ge oss själva och barnet mjuka rörelser och massage – alltid med fokus på kärlek och omsorg till oss själva. Du lär dig även anknytningsfrämjande bebismassage.


I cirkeln finns utrymme att sätta ord på upplevelser och känslor genom delningar. Vi lyssnar på varandra och upplever kraften i att bli sedd och hörd. Kanske för att lätta på och släppa ut känslor, eller för att fira vad och vem du är!


Framförallt är cirkeln en plats för dig som nybliven mamma att landa i nuet och bli hållen i värme och mjukhet i en trygg och liten grupp.


För vem?

För dig som är nybliven mamma med bebis i åldern från nyfödd upp till ca 2–3 månader.


OM LÄRAREN

Joanna Salfellner bor i Tyskland och är diplomerad gravidyogalärare och doula samt barnmorska under utbildning. Yogan med fokus på känslohantering har varit nyckeln till att leva livet som hon önskar. Joanna brinner för att stötta kvinnor och familjer före, under och efter förlossningen och tror på den djupt transformerande potentialen i denna resa.


Yogalärare Joanna Salfellner


Kursen livesänds online via Zoom, du får en länk per mail 15 minuter före klassen startar.

TID
Tisdagar 10:00-11:00, 5 veckor, start hösten 2023 med Joanna Salfellner

PRIS

1025 kr för fem tillfällen


ANMÄLAN TILL KURSEN
Anmäl dig till kursen ONLINE med start 23/5 2023>>

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. Om du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar så har du ditt tillfälle gång tillgodo att använda på någon annan av våra klasser under de närmaste 6 månaderna.