YOGANS MAGISKA VÄRLD, 15 VECKOR
TORSDAGAR 19:30-21:00

NY KURS! Yoga & Meditation – Yogans magiska värld med Alexandra Maliganis

Kursen går just nu både online och på plats i studion, välkommen att vara med på det sätt som passar bäst för dig.

En klass där vi utforskar tanken om yogans ursprung – att yoga skapats för att vi ska kunna sitta i meditation. Med mjuka, rullande rörelser som stärker din kontakt med kroppen och till närvaro, förbereder vi både vår kropp och vårt sinne för meditation.

Vi rör oss in mot stillheten och i en avslutande meditation upplever vi allt som rör sig inom oss när vi stannar upp, och är.

Meditation är inget vi gör, inget vi utför, så med hjälp av yoga och andningstekniker släpper vi görandet och prestationen. Så småningom landar vi in i varandet. I det  och i det ha lättare att bli mer inbjudande och mottagliga för att välkomna ett meditativt tillstånd på djupet.

Vad innehåller en klass?
Mjuka rullande yogarörelser, grundläggande yogapositioner och olika former av meditation.

För vem?
I den här kursen gör vi yoga från grunden, och oavsett om du är nybörjare eller en erfaren yogi finns alltid nya dimensioner av yogan att utforska i dig. Välkommen precis som du är!

Yogalärare Johanna Lindberg

TID
Torsdagar 19:30-21:00, 15 tillfällen, kursstart 28 maj 2020 med Alexandra Maliganis

ANMÄLAN 
Anmäl dig via mail >>

KURSPRIS
15 tillfällen, 3 075 kr

DROP IN-PRIS
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet här. Kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal till 12 personer ( i vanliga fall har vi maxantal 22), för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
För att minska risken för virusspridning ber vi dig just nu att ta med egen yogamatta och filt till studion. Om du inte har egen yogamatta, ta gärna med filt som du kan lägga över en matta du lånar på plats. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid kursen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDAREN
Alexandra Maliganis
ger sedan flera år tillbaka uppskattade yogaklasser och håller djupgående Mala-worksops på Infinite Yoga Malmö. Den första yogalärarutbildningen hon gick var i yogaformen Ayur Yoga, en form av Hatha Yoga med stora influenser från den ayurvediska filosofin. Alexandra är även utbildad inom Yin Yoga för Ulrica Norberg och är utbildad inom och ger thaimassage.
En särskild intention som Alexandra tar med sig på varje klass hon undervisar är att varje individ ska leda sig själv in i yogan utifrån sitt hjärta och genom yogan lära sig att bli inlyssnande och inkännande gentemot sig själva. Alexandras intresse för yoga, meditation, självledarskap och utveckling stärks för varje dag och hon känner stor trygghet och tacksamhet i känslan av att vara på rätt väg i livet!