YOGAMASSAGE FÖR GRAVIDA OCH NYBLIVNA MAMMOR

En mjuk, avslappnande massagestund för dig att släppa på spänningar i kroppen, men även för att lösa upp blockeringar i sinnet. Några av de metoder som används under kroppsbehandlingen är mjuk behandling för muskler, frigörande vaggningar, mjuka justeringar och taktila strykningar som ökar blodcirkulationen och frigör endorfiner i kroppen.
Förutom att ta emot en kroppsbehandling har du även möjlighet att släppa taget om energimässiga blockeringar, överallt där du har fastnat i tanken. Många upplever stress under en graviditet och även inför och efter en förlossning, ofta på grund av egna och andras pekpinnar och fixa idéer om rätt och fel. Här får du möjlighet att dela dina behov under ett inledande samtal. Genom intuitiv vägledning och kraftfulla terapeutiska verktyg hjälper Stina dig att släppa taget om allt som inte stödjer dig. Så att du kan känna tillit till din egen kraft och till kroppens enorma visdom.
Behandligen utförs på en massagemadrass på golvet där du har möjlighet att ligga på sidan eller i den position som fungerar bäst för dig just då.
Du har på dig mjuka, bekväma kläder då inga oljor används under behandlingen.  

TERAPEUTEN
Dessa sessioner ges av Stina Stomby som är utbildad yogamassageterapeut.

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43

BOKA
Klicka på länken för att boka en tid

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
Kontakta Stina, 0761-66 68 37

Hälsofördelar med yogamassage
  • Minskade stressnivåer
  • Lindring av värk och smärta
  • Förbättrad matsmältning och blodcirkulation
  • Balansering av energiflödet
  • Förbättrad hållning
  • Allmän ökning av energi
  • Känsla av lugn och harmoni

BOKA
Klicka på länken för att boka en tid

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering.

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>