TAKTILMASSAGE OCH HOLISTISK LIVSCOACHING FÖR DIG SOM ÄR GRAVID ELLER FÖRÄLDER

Holistisk Livscoaching för dig som är gravid eller blivit förälder.

Att vänta barn skapar mycket tankar och känslor. Det kan handla om förlossning, att det måste vara på ett visst sätt när vi väntar barn eller om mitt kommande föräldraskap. Du kanske är nybliven förälder och känner att livet har förändrats. Ibland behöver vi prata och känna stöd och stöttning för att få klarhet i livet. Att få uttrycka sin sanning och att inte behöva känna skuld eller få dåligt samvete för det.
I ett coachande samtal hittar vi ett ämne och en riktning dit du vill ta dig för att må och fungera bättre. Med hjälp av kraftfulla frågor, affirmationer, meditation, chakrabalansering, djupavslappning och andning kan vi hitta vår egen sanning och ha tillit till livet.


Taktilmassage
En mjuk, avslappnande massagestund för dig att släppa på spänningar i kroppen, men även för att lösa upp blockeringar i sinnet. Förutom att ta emot en kroppsbehandling har du även möjlighet att släppa taget om energimässiga blockeringar, överallt där du har fastnat i tanken. Många upplever stress under en graviditet och även inför och efter en förlossning, ofta på grund av egna och andras pekpinnar och fixa idéer om rätt och fel. Här får du möjlighet att dela dina behov under ett inledande samtal. Genom intuitiv vägledning och kraftfulla terapeutiska verktyg hjälper Filippa dig att släppa taget om allt som inte stödjer dig. Så att du kan känna tillit till din egen kraft och till kroppens enorma visdom.
Behandligen utförs på en massagemadrass på golvet där du har möjlighet att ligga på sidan eller i den position som fungerar bäst för dig just då.


TERAPEUTEN
Dessa sessioner ges av Filippa Widell Basovic. Filippa är utbildad holistisk livscoach, taktilmassageterapeut och gravidyogalärare på Infinite Yoga och håller förlossningsförberedande workshop för gravidpar i grupp eller privata sessioner.
Hon är själv mamma till två barn och har egen erfarenhet av förlossning och föräldraskap.
När våra barn väljer att komma till oss ser jag det som att vi får en nyckel som vi kan använda och öppna något större inom oss och här kan vi välja att möta och lära känna oss själva med kärlek och förståelse.INFORMATION & BOKNING: 
Maila info@holisticyoga.se för att boka en tid

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43


Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering.

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>