GRUNDERNA I YOGA

KURS TRE KVÄLLAR, START 20 JULI

Yogans magiska värld - Grunderna i yoga med Emma Fager Malmström

Oavsett om yogan är en ny värld för dig eller om du praktiserat länge, så kan det vara skönt att landa in i yogans grunder. Under tre kvällar i juli utforskar vi ett och samma yogapass, där vi får möjlighet att se närmare på detaljerna i positionerna vi gör och hur de kan modifieras för att passa våra unika kroppar och dagsformer. Vi gör grundläggande yogapositioner som väcker och mjukar upp våra kroppar, och som förbereder både våra kroppar och sinnen för att kunna uppleva stillhet och klarhet i meditation och avslappning.Vi gör även en extra djupdykning andetaget, som är så grundläggande och skapar rytmen i vår yoga. I den här kursen fokuserar vi på att ta fulla andetag och gör även en andningsövning för att skapa balans mellan aktivitet och vila.

Vi utgår från klassisk och lugnt inkännande yoga i denna tredagarskurs. Yogan och dess rörelser i takt med andetagen kan vara till stor nytta i en vardag där livet och tankarna många gånger snurrar snabbt. I yogan påminner vi oss själva om att vara här och nu, och att uppleva stunden just nu fullt ut.

 

Vad innehåller kursen?

Yogapositioner och sköna kombinationer av positioner, andningsövningar för expansion och meditation och guidad avslappning. Du får med dig ett yogapass som du kan fortsätta göra delar av eller i sin helhet på egen hand.

 

För vem?

Inga tidigare erfarenheter av yoga behövs, kom som du är. Det här är en klass för dig som vill lära dig mer om yoga och utforska hur yogan kan få en naturlig plats i din vardag och ditt liv.


Emma Fager Malmström

TID
Tisdag, onsdag & torsdag 20-22 juli kl 17:30-19:00 med Emma Fager Malmström
Kursen går på plats i studion och livesänds online

KURSPRIS
Kurs 3 tillfällen, 615 kr

Boka kurs via mail: info@infiniteyoga.se

DROP IN-PRIS
Drop in, 250 kr i studion, 150 kr online.
Boka din plats här >>

(Bokningen för drop in öppnar den 26/5)

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud.


RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Yogamatta finns på plats att låna, eller ta med egen. Om du blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid klassen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online.

Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>


OM KURSLEDAREN
Emma Fager Malmström är yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emmas klasser präglas av inkännande mjukhet, grundande rörelser, mjuka flöden och stilla positioner – för att du ska få möjlighet att rota dig, hitta in i kroppen och komma närmare dig själv och din inre kärna, att vara den du är. Drivkraften är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften som finns inuti. Emma är yogalärare sedan 2016, utbildad i Yoga för högkänsliga, tonårsyoga, yinyoga och poweryoga.