INFINITE SUMMER! GE DIG SJÄLV EN YOGASOMMAR

Infinite Yogas lärare har samlat sina pärlor till yogaklasser i ett unikt schema som går 29 maj-27 augusti 2023, som miniretreats för dig, över 100 klasser!
Yogaklasserna går i studion och många livesänds även online.
Välkommen även på Yoga i Kungsparken i Malmö.

Klasserna kan bokas med drop in-biljett eller något av våra yogakort.

INFINITE SUMMER-YOGAKORT
Infinite Summer-yogakort ger dig obegränsat med yoga i studion, online och i parken till 27 augusti 2023, för 2500 kr.
Över 100 klasser i sommarens schema, och du får tillgång till alla!

SOMMARENS YOGAKLASSER

Self Love Summer yoga

Måndag 17:30 & torsdagar 17:15
12 & 19 juni, 10, 17 & 24 augusti
med Emma Fager Malmström

Det här är en yogaklass för dig som längtar efter egentid, lugn och vänlighet till kroppen och hela din varelse. Vi bjuder in mjuka flöden och grundande yin-positioner. Vi lyssnar inåt och skapar en närvaro genom att landa i kroppen och grunda energin. Från flödena går vi mjukt över till de stilla yin-positionerna. Varmt välkommen till en varm och kärleksfull yogastund för dig!


Andning & hypnos

Måndag 19:30-20:45
5 juni
med Christina Nordstjärna

Välkommen till en kväll där vi känner kraften i våra andetag, och låter den integreras genom en skön vila i djupavslappning med hypnos. Vi gör olika pranayamas (andningsövningar), som passar på kvällen för att varva ner och möta dig själv där du är.

Compassion Yoga
Måndagar 17:30-19:00

26 juni, 3 juli & 10 juli
med Sigrid Fagerberg

Varmt välkommen på Compassion-yoga!
Genom yoga i form av mjuka tillåtande rörelser, djupa lugna andetag och meditation ges tillfälle att praktisera Compassion, att möta sig själv med vänlighet, värme, styrka, medkänsla och acceptans.

I denna klass guidas du i skön yinyoga, vilsam restorative-yoga och guidad djupavslappning i yoga nidra

Kroppspositiv Yoga
Måndagar 17:30-19:00

31 juli, 7 aug & 14 aug
med Ana Süssner Rubin

Restorative- och yinyoga är lugna, långsamma former av yoga där du sitter eller ligger på golvet (eller där det passar dig) i positioner mellan 3-10 minuter. Du presenteras alltid olika variationer av positionerna under kursen, så att du kan hitta din variant som passar din kropp. Kursen är speciellt utformad med runda människor i åtanke, så att mage, lår och eventuell byst ska kunna få ordentligt med plats - men du är såklart välkommen oavsett kroppsform.

Läs mer >>

Klassisk yoga & meditation
Tisdagar 16:00-17:00
30 maj, 6 & 13 juni
med Johanna Lindberg Lanz

Vi gör klassisk yoga för att ta kontakt med och stärka både kropp och sinne. Vi gör både lugna och mer dynamiska och stärkande positioner, alltid med fullt utrymme för dig att välja och anpassa yogan efter din dagsform och fas i livet. Vi gör även andningsövningar och guidad Yoga Nidra, för att hämta kraft på djupet, och för att så de frön du vill se växa i ditt liv. Du får med dig yogapositioner, andningstekniker och meditation som kan vara till nytta i vardagen och livet.

Hatha Vinyasa Summer Flow
Tisdagar 19:15-20:30
27 juni-15 augusti
med Barbara Ekelund

Class in English
Go with your flow in this Hatha Vinyasa class, where we follow our breath, as we move from one position to another.

This class is suitable for beginners as well as experiened yogis, welcome just the way you feel today!

Yinyoga
Onsdagar 17:30-18:30
7 & 21 juni, 12, 19 & 26 juli och 2 augusti
med Karin Sjönnemo


Utvalda onsdagar i sommar håller Karin sköna yinyogaklasser influerade av elementen och med inslag av mindfulness och medveten närvaro.
Varmt välkommen!

Womanhood Yoga Circle
Onsdagar 12:00-13:00
7, 14, 20 & 27 juni
med Johanna Lindberg Lanz

Välkommen att möta dig själv & andra kvinnor från hjärtat, i denna cirkel med yoga, meditation & andning. Vi inleder med delning, och klassen skapas sedan utifrån deltagarnas behov och längtan. Ibland gör vi stärkande positioner och  flödande sekvenser, andra gånger vilar vi mest stilla. Här finns alltid fullt utrymme för dig att lyssna in dig, din kropp, och dagsform och välja det som ger kraft, näring och glädje till dig.

Sensing Yoga
Måndagar 17:30-18:45
29 maj, 17 juli, 24 juli & 21 augusti
Torsdag 17:30-18:45 den 22 juni
med Valentina Hagman

Sensing yoga är mjuk och kravlös rörelse på din kropps villkor. I den här yogaklassen är du i lugn, mjuk och ständig rörelse, sittande, på alla fyra, stående och liggande. Du blir guidad genom olika flöden och sekvenser med gungningar, vaggningar och intuitiva rörelser för din kropp. Vi rör oss enkelt, mjukt och helt utan prestation på yogamattan. Effekten av de vaggande och gungande rörelserna kan upplevas som efter en massage, då vi genom rörelserna mjukar upp bindväven och frigör spänningar.

Din mjukaste sommar
Torsdagar 17:30-18:45
1, 8 & 15 juni, 6, 13 & 20 juli, 3 aug
med Ana Süssner Rubin

Hur mjuk och återhämtande kan din sommar bli? Under sommaren utforskar vi tillsammans yogans mest tillåtande och snälla rörelser.

Under de här klasserna ligger fokus på andning, långsamma rörelser och vila i restorativepositioner där vi tar hjälp av mjuka sköna bolster och kuddar. Ibland tar vi hjälp av mantrasång, självmassage eller qigong för att frigöra spänningar. Välkommen till din mjukaste sommar!

Yinyoga Stillhet
Fredagar 12:00-13:00
2 & 9 juni, 18 & 25 augusti

med Nina Palmgren

Yinyoga är en stillsam form av yoga där vi landar i positionerna en längre stund, 3-5 minuter. På så sätt når vi in till att stretcha ut bindväven för att släppa spänningar och skapa nytt flöde i kroppen. Yinyoga verkar stressreducerande, främjar rörlighet och cirkulation och ger dig möjlighet att lyssna till din kropp på djupet

Yin, restorative & yoga nidra
Lördagar 10:00-11:30 
med Sigrid Fagerberg

Hur skulle det vara att ge dig själv en stund på lördagen som är helt och hållet din? Här kan du landa i dig och hämta hem dig själv, med hjälp av skön guidning in i yinyoga, restorative yoga och yoga nidra. När kroppen och tankarna får vila, kan din själ hämta ny näring, kraft och klarhet

Yoga med polynesiska myter
Lördag 14:00-15:30
med Lovisa Limseth

Kia ora och välkommen till en klass fylld av magi och mytologiska sagor… Lovisa är på besök från Aotearoa Nya Zeeland och är här för att dela med sig av både yoga och sagoberättande med inspiration från andra sidan jorden och plejaderna… Du kan se fram emot en mysig yogaklass bland bolster, kuddar och filtar. Gosa in dig i allt det mjuka och följ med på resan till andra sidan jorden och ut i universum!

Läs mer >>

Yoga i parken
Söndagar 10:00-11:00
med Ana Rubin

Infinite Yoga Malmö skapar en tillåtande yogaoas utomhus och du är så varmt välkommen! Vi ses på den stora gräsmattan bakom Casinot, på sidan mot slottet. Här kan du tona in på fåglarnas sång, vattnets flöde, trädens spirande grönskande och sommarens alla dofter och ljud, medan du mjukt guidas i yogan.

Läs mer >>

Lyxyoga
Söndagar 17:30-19:00

med Karin Sjönnemo

Välkommen till en stund för dig själv att bara få ta emot utan att prestera. Det här är klassen för dig som längtar efter lugn, avslappning, vänlighet, energipåfyllning och att få känna dig riktigt omhändertagen. Med rullande och mjuka rörelser, lugn och skön yinyoga, djup vila i restorative yoga till vackra toner av lugn musik och mantran får du ge omsorg till din kropp och hela din varelse. Det händer också att yogaläraren tar med sig sin gitarr och spelar och sjunger för oss.

Tisdag 6 juni kl 11.00-12.00

Emelina Lindberg Palmenäs & Johanna Lindberg Lanz
Läs mer >>


SOMMARSCHEMA