YOGA & MEDITATION FRÅN GRUNDEN
TISDAGAR 16:00-17:00

Yoga och meditation från grunden

Vill du lära dig klassiska yogapositioner och andningsövningar från grunden? Vill du utforska yogans verktyg, och få dig enkla och effektfulla tekniker som du sedan kan ha med dig i din vardag och ditt liv?

Varmt välkommen på denna kurs, oavsett om du är yogi sedan länge eller ny i yogans värld!


Vad innehåller kursen?

Under fem veckor gör vi klassisk yoga för att ta kontakt med och stärka både kropp och sinne. Vi gör både lugna och mer rörliga och stärkande positioner, alltid med fullt utrymme för dig att välja och anpassa yogan efter din dagsform och fas i livet.

Vi gör även andningsövningar och guidad Yoga Nidra, för att hämta kraft på djupet, och för att hitta riktning och sätta den intention du önskar i livet.

Genom kursen får du med dig yogapositioner, andningstekniker och meditation som kan vara till stor nytta i vardagen och livet.


Kursen passar dig som:

• Vill ha redskap för återhämtning och stresshantering

• Vill mjuka upp och stärka kroppen

• Vill lära dig enkla andningsövningar att ha med i vardagen

• Vill ha inspiration och motivation att skapa nya vanor för välmående i vardagenTeman för klasserna

• Andetagets kraft
• Avslappning - återhämtning för kropp och sinne
• Tillåtande  - Att möta dig där du är
• Yoga för ny kraft och klarhet
• San Kalpa - Sätt din intention

Vad innehåller en klass i denna kurs?

Vi gör ca 40 min yogapositioner, både fysiskt stärkande samt vilsamma och uppmjukande positioner, samt ca 20 minuter meditation & yoga nidra.

Kursen innehåller:

• Fysiska yogaövningar och positioner
• Yoga Nidra – guidad djupavslappning för kropp, tanke och känslor avspänning
• Pranayama – andningsövningar som hjälper dig att komma i kontakt med och känna kraften i andetaget
• Meditation - för att släppa spänningar och öka fokus och medvetenhet


Pranayama - Andning

Det finns en enorm kraft i våra andetag. De finns alltid här med oss, och när vi låter dem ta extra plats finns så mycket ny energi, fokus och närvaro att hämta i dem.

Ordet Pranayama står för andningstekniker, och kan översättas med att expandera vår livskraft. Prana är vår livskraft och energi som vi kan tona in på och stärka med hjälp av våra andetag. Ayama står för expansion. I den här klassen gör vi både andningsövningar för lugn och ro och för att bjuda in mer energi och ökad klarhet.


För vem? 
För dig som längtar efter tillåtande rörelse och kraft genom yogan. Kursen passar både dig som är erfaren yogi, och dig som är nybörjare. Välkommen precis som du är!


Om läraren
Johanna Lindberg driver Infinite Yoga och har undervisat yoga sedan 2010 och är diplomerad yogalärare i klassisk yoga, MediYoga och Yoni Shakti Well Woman Yoga Therapy. Yogan Johanna undervisar är inkännande och rik på visdom, helande yogapositioner, lugna flöden och energigivande andningsövningar.

Praktisk information

TID
Tisdagar 16:00-17:00, start 29/8 2023
Kursen går på plats i studion och livesänds online.


PRIS
Kurspris 1 025 kr för 5 veckor. 

ANMÄLAN TILL KURSEN

Anmäl dig till kursen i STUDION start 29/8 2023 här >>
Anmäl dig till kursen ONLINE start 29/8 2023 här >>


DROP IN
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet. Drop-in kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, därefter 250 kr. per tillfälle. Du kan även boka med årskort och 10-kort och andra yogakort. 

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar via den rosa knappen ”Schema & bokning”, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.