YOGA NIDRA & MEDITATION
TISDAGAR 16:00-17:00, HÖSTEN 2021

YOGA NIDRA & MEDITATION MED GLORIANA ÅSASDOTTER

Kursen går både på plats i studion med litet antal deltagare, och livesänds online, så att du kan välja hur du helst medverkar.

Längtar du efter att landa in i dig? Efter att grunda dig och känna in vad du längtar efter, och ha möjlighet att sätta en ny riktning?

Varmt välkommen till en djupt återhämtande yogaklass där vi kombinerar guidad djupavslappning med meditation.

Yoga Nidra
Yoga Nidra kan översättas till yogisk sömn och är en djupavslappningsteknik för återhämtning, energipåfyllning, klarhet och riktning. Yoga Nidra kan hjälpa dig att återhämta från sömnbrist, eller ge extra kraft om du sover mycket men ändå inte känner dig utvilad. Yoga Nidrans tekniker för avslappning kan du sedan använda på egen hand för återhämtning, att lättare komma till ro på kvällen eller att somna om när du vaknar på natten.
Ett smakprov på Yoga Nidra hittar du här >>

Meditation
Under kursen gör vi olika meditationstekniker, som andningsmeditation, chakrameditation och mantrameditation och väver emellanåt även in korta sekvenser av sköna rörelser för att mjuka upp i axlar, nacke och rygg.

För vem?
Kursen passar dig som längtar efter stillhet, lugn och återhämtning och vill ge dig en timme att bara ta hand om och lyssna på dig. Kanske är du utmattad, känner av symtom av utmattning eller vill förebygga stress och utmattning. Vi skalar bort vardagen för en stund, och går in en oas av läkning, tystnad och lugna andetag. Här behöver du inte göra någonting alls eller vara på ett speciellt sätt, du kan bara vara och vila.
Inga tidigare erfarenheter av yoga eller meditation behövs, kom som du är.

TID
Tisdagar 16:00-17:00, kurs 8 tillfällen med start 31 augusti 2021 med Gloriana Åsasdotter.
Kursen går på plats i studion och livesänds online.

PRIS
Kurspris 1 640 kr. Eller gå på ditt yogakort på Infinite Yoga Malmö.

ANMÄLAN TILL KURSEN
Anmäl dig till kursen i STUDION start 31/8 2021 här >>
Anmäl dig till kursen ONLINE start 31/8 2021 här >>


FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs. Det här är en kurs för dig som längtar efter stillhet, lugn, mjukhet, snällhet, självkärlek och vila. Kanske känner du dig utmattad eller utbränd, eller känner av symtom av detta. Kanske vill du investera tid att bara vara med dig, som en förebyggande åtgärd för att inte bli utmattad.

DROP IN
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet. Kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Vi har minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Vi har yogamattor på plats att låna, eller så kan du välja att ta med en egen. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller vara med på kursen online.
Du som har bokat en kurs eller klass på plats i studion kan på egen hand boka om dig till online via din bokningsprofil fram till fyra timmar före klassen startar.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så hålls den online.
Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDAREN
Gloriana Åsasdotter är certifierad Reiki Master i Usui Holy Fire® lll/ART. Hon är certifierad yinyogalärare och har studerat för Magdalena Mecweld och är även utbildad i Yoga Nidra. Gloriana har en stor passion att förmedla yoga, rörelseglädje och meditation som ett verktyg för självläkning. Gloriana är danslärare från början och håller klasser för både vuxna och barn. Hon har deltagit på flera Mindfulness- och Vipassana kurser. Med hjälp av yoga, meditation, Reiki och frigörande dans lyckades hon läka sin kropp efter en allvarlig skada trots bristande hopp från läkarna. Glorianas klasser kännetecknas av en varm, kärleksfull och expansiv energi där alla känslor får plats och där transformation kan äga rum. Hon har även jobbat med kakao i många år och håller kakaoceremonier med inslag av mantrasång, guidade Reikiupplevelser med Holy Fire® och meditativ/intuitiv rörelse för att läka hjärtat på djupet och hitta in till sitt hjärtas inre visdom.