YOGA & MEDITATION - INRE RESA

TORSDAGAR 19:30-21:00, START 3 JUNI

Yoga & meditation - Inre resa med Karin Sjönnemo 

Det här är en klass för dig som längtar efter att göra en upptäcktsresa i ditt inre och är villig att i ärlighet mot dig själv titta på och utforska det som känns inuti.

Du kommer att lära dig om känslor, känslohantering och energimedvetenhet. Vi tar hjälp av mjuk, inkännande yoga som ett sätt att bjuda in avslappning till kroppen och ge den möjlighet att släppa taget om känslor som kanske har "fastnat" där.


Vad innehåller klasserna?

Varje klass innehåller en djupgående guidad meditation där du i ett tryggt och tillåtande space vägleds till nya perspektiv och möjlighet att skapa förutsättningar för läkning och förändring.


För vem? 

Välkommen, oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi. Inga görkunskaper behövs, bara en öppenhet för att vila, släppa taget och göra plats för förändring. 

TID
Torsdagar 19:30-21:00, start 3 juni med Karin Sjönnemo
Kursen går på plats i studion och livesänds online


KURSPRIS
Kurs 4 tillfällen, 820 kr

Boka kurs via mail: info@infiniteyoga.se

DROP IN-PRIS
Drop in, 250 kr i studion, 150 kr online.
Boka din plats här >>

(Bokningen för drop in öppnar den 26/5)


PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud.


RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Yogamatta finns på plats att låna, eller ta med egen. Om du blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid klassen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online.

Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>


OM KURSLEDAREN
Karin Sjönnemo är diplomerad samtalsterapeut och yogalärare, specialiserad inom högkänslighet och vill bidra till en värld av mer medvetenhet, där vi lyssnar mer till oss själva och till varandra och där vi vågar vara sårbara och ärliga. För att det ska vara möjligt ser Karin att vi behöver skapa mer tillåtande – till oss själva, våra kroppar, våra känslor och till varandra och gå bortom dömande och drama och istället börja välja det som fungerar för oss. Vad mer är möjligt att skapa då?
"Att få arbeta med både yoga och samtalsterapi gör mig innerligt glad och tacksam - att få bidra till människor, finnas som ett stöd, ett bollplank, en inspiration och en lyssnande medmänniska. För mig ger yogan en fantastisk möjlighet till att ta hand om kroppen, stärka självtilliten och hitta ett lugnt och tillåtande space, något jag älskar att få skapa för deltagarna i mina yogaklasser."