YOGA MED STRESSREGLERANDE REDSKAP
MÅNDAGAR 12:00-13:00

YOGA MED STRESSREGLERANDE REDSKAP


I den här kursen får du praktiska konkreta övningar för att reducera dina stressnivåer. 

Den här kursen arbetar vi med olika stressreglerande tekniker, som exempelvis grundande yogapositioner, andningsövningar och övningar för att stimulera vagusnerven och öka din vaguston. Kursen är för dig som känner dig spänd, stressad eller orolig och vill lära dig mer om hur yoga kan öka din stressresiliens och fungera som verktyg i ångestladdade situationer, samtidigt som du får sköna och återhämtande stunder på din yogamatta.
Vem passar kursen?

Kursen passar för dig oavsett om du är ny för yoga eller har tidigare erfarenhet.Vad innehåller kursen?
Mjuka enkla yogaövningar som mjukar upp kroppen och reglerar nervsystemet samt enkla flöden och andningsövningar. Från den här kortare kursen får du med dig övningar och kunskap att använda i din vardag för att hantera och reducera dina stressnivåer. Och på så vis tar du med dig yogan från yogamattan och in i livet.

Sofia Elmers

Praktisk information

TID & PRIS:
Måndagar 12:00-13:00 med start 8/4 2024

PRIS
1230 kr för 6 tillfällen


ANMÄLAN TILL KURSEN
Anmäl dig till kursen i STUDION start 8/4 2024 här >>

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar via guldknappen ”Schema & bokning”, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.