YINYOGA & HEALING SOUNDS, 8 VECKOR
MÅNDAGAR 17:30-19:00

YINYOGA & HEALING SOUNDS med Gloriana Åsasdotter

Kursen går både i studion och livesänds online, så att du kan vara med på det sätt som funkar bäst för dig just nu. 

I den här klassen bjuder Gloriana in till återhämtning som i en helande skog av mjuka rullande rörelser och stilla yinyoga. Under dessa 8 veckor vill Gloriana bjuda in till återhämtning genom rörelse och vila inte bara för kroppen utan även för själen. För vad händer när du går bortom prestation? När du går bortom att leverera? När du tillåter dig att VARA med allt det som är och låta din stund på yogamattan bli en stund för återhämtning, påfyllning och en möjlighet att bara TA EMOT?!

Vad innehåller en klass?
Mjuka rullande yogarörelser, djupgående yinpositioner, meditation, sound healing, klangspel, avslappning till mantran, klangskålar, helande toner.


För vem?
Inga förkunskaper behövs, välkommen precis som du är!TID
Måndagar 17:30-19:00, start 25 oktober 2021 med Gloriana Åsasdotter
Kursen går både i studion och livesänds online

KURSPRIS
Kurs 8 veckor, 1 640 kr

ANMÄLAN 
Anmäl dig till kursen i STUDION 8 v med start 25/10 här >>
Anmäl dig till kursen ONLINE 8 v med start 25/10 här >>DROP IN-PRIS
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet här. Kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Vi har yogamattor på plats att låna, eller så kan du välja att ta med en egen. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid kursen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så hålls den online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >> Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>