YOGA & KÄNSLOR, 10 VECKOR
MÅNDAGAR 17:30-19:00

Yoga & Känslor med Kristin Montagu-Evans

Kursen går både i studion och livesänds online, så att du kan vara med på det sätt som funkar bäst för dig just nu. 

Vår uppskattade uppskattad kurs med reflektion, delning och yoga fortsätter under våren!

Tänk om dina känslor och din känslighet är din största tillgång? Vad händer när du börjar tillåta dig att känna hela ditt känsloregister? Vad händer när du på riktigt börjar utforska och omfamna alla delar av dig själv?

Att ha känslor är en så stor del av att vara människa och den här kursen är en inbjudan att omfamna alla de känslor som bor och pågår inom oss. När vi stänger av de delar av oss som vi värderar som mörka så stänger vi också av en del av vårt ljus. Så hur skulle det vara att på ett tryggt och mjukt vis börja utforska alla delar av dig bortom dömande av vilka känslor som är bra eller dåliga, fina eller fula känslor?

Under den här kursen utgår vi ifrån ett specifikt tema vid varje klasstillfälle. Genom mjuk och skön yoga, skrivövningar och delningar får vi lära oss om känslomedvetenget -  vad är känslor? Hur fungerar känslor? Hur kan jag vända och använda mina känslor och min känslighet som en tillgång istället för ett hinder? Hur kan jag jobba MED mina känslor istället för att kämpa EMOT dem?

Vad innehåller kursen?
Yoga, känslomedvetenhet, meditation, skrivövningar, guidad vägledning och djupavslappning, ibland till tonerna av Kristins helande sånger.

Förkunskap
Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga eller annan särskild erfarenhet inför denna kurs, varmt välkommen precis som du är! Ta med din favoritskrivbok!

Yogalärare Johanna Lindberg

TID
Måndagar 17:30-19:00, 10 tillfällen, kursstart 22 mars 2021 med Kristin Montagu-Evans
Kursen går både i studion och livesänds online

KURSPRIS
Kurs 10 veckor, 2 050 kr.

ANMÄLAN 
Anmäl dig till kursen i STUDION med start 22/3 här >>
Anmäl dig till kursen ONLINE med start 22/3 här >>


DROP IN-PRIS
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet här. Kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Vi har yogamattor på plats att låna, eller så kan du välja att ta med en egen. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid kursen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så hålls den online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >> Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDAREN
Kristin Montagu-Evans
 är yogalärare och samtalsterapeut specialiserad inom tanke- och känslohantering och högkänslighet och har många års erfarenhet av att jobba med vägledning, förändringsprocesser och personlig utveckling.

Kristins sätt att vägleda beskrivs som spot on där hon professionellt och intuitivt hittar rätt in till kärnan. Hon brinner för att ge människor tillgång till verktyg och redskap för känslohantering både vid individuella sessioner, för par och i grupp. Kristin har tidigare undervisat i känslohantering för högkänsliga vid ”Yogaretreat Österlen” tillsammans med Ina Elverljung och Malin Sandell.