YOGA & HEALINGS SONGS

MÅNDAGAR 17:30-19:00, START 31 MAJ

Healing Yoga & Healing Songs med Kristin Montagu-Evans


I den här klassen bjuder Kristin in till återhämtning som i en helande skog av mjuka rullande rörelser med inslag av Yin och Hatha yoga. Under klassens gång delar Kristin med sig av sina mest helande hymner genom sång, klangspel, gitarr och klangskålar.
Kristin är sångerska, yogalärare och samtalsterapeut och väver in alla tre elementen under denna yogakursen. Under dessa 5 veckor vill Kristin bjuda in till återhämtning genom rörelse och vila inte bara för kroppen utan även för själen. För vad händer när du går bortom prestation? När du går bortom att leverera? När du tillåter dig att VARA med allt det som är och låta din stund på yogamattan bli en stund för återhämtning, påfyllning och en möjlighet att bara TA EMOT?!


Vad innehåller en klass?
Mjuka rullande yogarörelser, djupgående yinpositioner, meditation, sound healing, klangspel, avslappning till livemusik med sång och gitarr.


För vem?
Inga förkunskaper behövs, välkommen precis som du är!

TID
Måndagar kl 17:30-19:00, gå fristående klasser eller som kurs 5 tillfällen. Start 31/5 med Kristin Montagu-Evans
Kursen går på plats i studion och livesänds online

KURSPRIS
Kurs 5 tillfällen, 1 025 kr

Boka kurs via mail: info@infiniteyoga.se

DROP IN-PRIS
Drop in, 250 kr i studion, 150 kr online.
Boka din plats här >>

(Bokningen för drop in öppnar den 26/5)

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud.


RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Yogamatta finns på plats att låna, eller ta med egen. Om du blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid klassen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online.

Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>


OM KURSLEDAREN

Kristin Montagu-Evans är yogalärare och samtalsterapeut specialiserad inom tanke- och känslohantering och högkänslighet och har många års erfarenhet av att jobba med vägledning, förändringsprocesser och personlig utveckling.

Kristins sätt att vägleda beskrivs som spot on där hon professionellt och intuitivt hittar rätt in till kärnan. Hon brinner för att ge människor tillgång till verktyg och redskap för känslohantering både vid individuella sessioner, för par och i grupp. Kristin har tidigare undervisat i känslohantering för högkänsliga vid ”Yogaretreat Österlen” tillsammans med Ina Elverljung och Malin Sandell.