YOGA FÖR HÖGKÄNSLIGA ONLINE
TISDAGAR 19:30-21:00, START 31 AUG 2021 OCH 26 OKT

Varmt välkommen till en yogakurs som sänds live online, speciellt för dig som är högkänslig

Vill du släppa taget om allt det som inte tillhör dig?

Vill du njuta mer av din extra känslighet och (an)vända den till din fördel?

Varmt välkommen på en kurs med yoga och känslomedvetenhet som hjälper dig att landa i och ta hand om dig och tona in på kraften i din känslighet. Varje tillfälle i kursen har ett tema som rör känslohantering.


Hur skulle det vara att helt släppa taget om allt det som inte är ditt? Allt det där som du går runt och känner in och känner av från din omgivning och andra människor? Här får du utrymme att tillåta dig själv att vara precis den du är och ta emot det du längtar efter! Yoga för högkänsliga är mjuk och tillåtande yoga, med inkännande rörelser och positioner för stilla vila.


Ord från deltagare

"För inte så länge sedan fick jag förklarat att jag är högkänslig och detta öppnade upp en helt ny värld. Jag blev varmt rekommenderad att söka mig till Infinite Yoga vilket jag nu inser var så otroligt viktigt för mig. Denna fantastiska kurs var även anpassad till en nybörjare som mig. Jag kände mig trygg i gemenskapen och fick så mycket tillbaka från de intressanta samtalen. Allt kändes som en befrielse och samtidigt så självklart. Detta är bara början till något större och magiskt. Jag är i en process att få leva igen, inte bara överleva vardagen. Jag har fått lära mig att jag kan och får välja mig själv och min högkänslighet. Jag är otroligt tacksam för att ni på Infinite finns här för oss!" Anna


Den här kursen är för dig som:

• Längtar efter att vara den du är och vill utforska din sensitiva begåvning

• Vill ha effektiva redskap för att hantera stress, oro, velighet, tanke- och känslostormar

• Vill skapa en kropp, ett liv och en verklighet som fungerar för just dig

• Vill känna djup tillit och vara närvarande med din kropp, dina tankar, känslor och dig själv


Tänk om du är en gåva till den här världen med allt som du är?


Vad innehåller en klass?

• Stort fokus på delning för att sätta ord på tankar och känslor och för kraften i att säga som det är

• Mjukt inkännande yoga- och andningsövningar

• Övningar i tanke- och känslohantering, självreflektion och självkännedom

• Rogivande meditationer för inre stillhet

• Guidade avslappningar till tonerna av mjuk sång


Förkunskaper

Den här kursen passar både för dig som van yogi och dig som är helt ny. Vi har fokus på det som sker på insidan i form av känslor, tankar, energi och vikten av att ta hand om och ha kontakt med kroppen och dess behov. Och inte minst medvetenheten om vad vi känner av från vår omgivning som högkänsliga och hur vi hanterar detta.

TID
Tisdagar 19:30-21:00, 7 tillfällen, start 31/8 2021 med Karin Sjönnemo.  Uppehåll 21 september.
Tisdagar 19:30-21:00, 8 tillfällen, start 26/10 2021 med Karin Sjönnemo


KURSPRIS
Kurs 7 veckor, 1 435 kr. Online. 
Kurs 8 veckor, 1640 kr. Online. 

Denna kurs går i en sluten grupp om max 12 deltagare och startar vid minst 6 deltagare. Du som har Årskort anmäler dig till hela kursen via info@infiniteyoga.se.


ANMÄLAN
Anmäl dig till kursen med start 31 augusti här >> 
Anmäl dig till kursen med start 26 oktober här >>

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

Läs om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM LÄRAREN
Karin Sjönnemo är diplomerad samtalsterapeut och yogalärare,
specialiserad inom högkänslighet. Som yogalärare och samtalsterapeut vill hon bidra till en värld av mer medvetenhet, där vi lyssnar mer till oss själva och till varandra, där vi vågar vara sårbara och ärliga. För att det ska vara möjligt ser Karin att vi behöver skapa mer tillåtande - till oss själva, våra kroppar, våra känslor och till varandra, gå bortom dömande och drama och istället börja välja det som fungerar för oss. Vad mer är möjligt att skapa då?
"Att få arbeta med både yoga och samtalsterapi gör mig innerligt glad och tacksam - att få bidra till människor, få finnas som ett stöd, ett bollplank, en inspiration och en lyssnande medmänniska. Efter utbrändhet blev yogan mitt sätt att bygga upp kroppen igen, stärka självtilliten och hitta ett lugnt och tillåtande space, något jag älskar att få skapa för deltagarna i mina yogaklasser."