YOGA FÖR ÅTERHÄMTNING
ONSDAGAR 14:00-15:00 

Yoga för återhämtning, onsdagar

Hur skulle det vara att ge dig själv en stund som är helt och hållet din? I denna kurs kan du landa i dig och hämta hem dig själv, med hjälp av härlig lugna yogarörelser och stilla positioner. När kroppen och tankarna får vila, kan din själ hämta ny näring, kraft och klarhet.

Varje klass innehåller:
• Lugnande och frigörande yogarörelser 
• Rogivande och återhämtande stilla positioner
• Guidad avslappning eller yoga nidra

I den här klassen kan du finna djup och skön vila och återhämtning för kropp, sinne och själ. Vi använder sköna bolster och mjuka filtar för ge oss själva möjlighet att landa in mjukt på våra yogamattor. 
Vi avslutar med en djupavslappnings eller en yoga nidra. Yoga nidra är en meditationsteknik som även kallas yogisk sömn. När vi praktiserar denna teknik låter vi kroppen somna samtidigt som vårt sinne bibehåller fullt fokus och medvetande. Yoga Nidra hjälper oss att hitta en total djupavslappning som kan bidra till att lösa upp mentala och fysiska spänningar.

För vem?
Kursen är för dig som längtar efter att ge omsorg och omtanke till kroppen och hela din varelse. Det spelar ingen roll om du har erfarenhet av yoga sedan tidigare. Den passar dig som behöver lugn, vill varva ner och lyssna in till kroppens signaler. Kanske har du varit, eller är, utmattad eller känner symptom av utmattning eller trötthet? Då är detta en kurs för dig. Här behöver du inte prestera eller hålla fasaden upp, här kan du vara precis som du är!

Praktisk information 

TID
Onsdagar start 12/1, 16/2, 23/3 och 27/4 2022,
med Emma Fager Malmström
Kursen går både på plats i studion och livesänds online

PRIS
Kurs 5 veckor, 1 025 kr, 10 veckor 2 050 kr.

BOKA 
Anmäl dig till kursen i STUDION, start 23/3 2022, 5 v, här >>

Anmäl dig till kursen ONLINE, start 23/3 2022, 5 v, här >>

Anmäl dig till kursen i STUDION, start 27/4 2022, 5 v, här >>
Anmäl dig till kursen ONLINE, start 27/4 2022, 5 v, här >>

DROP IN-PRIS
185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett kort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Vi har minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Vi har yogamattor på plats att låna, eller så kan du välja att ta med en egen. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller vara med på kursen online.
Du som har bokat en kurs eller klass på plats i studion kan på egen hand boka om dig till online via din bokningsprofil fram till fyra timmar före klassen startar.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så hålls den online.
Läs om våra riktlinjer gällande Corona här >>