YINYOGA MED SAGOR
UTVALDA LÖRDAGAR KL 14-15

Yinyoga med sagor, utvaldalördagar med Gloriana Åsasdotter

Hjärtligt välkommen till Yinyoga med sagor i vår. Detta är en klass där vi gör mjukgörande och läkande yinyoga samtidigt som du blir vägledd genom sagornas värld. I denna drömvärld är allt möjligt! Hur drömmigt kan vi starta vår helg egentligen?

Denna klass passar dig som är nybörjare eller erfaren yogi då alla ställningar kommer med olika variationer och alternativ. I yinyogan stannar vi i varje ställning i 3-5 minuter för kroppen ska hinna landa in och för att vi ska kunna hitta in till vår fascia och bindväv.

Fascian är viktigare än vi tidigare har trott. Detta nätverk av bindväv omger och genomtränger alla delar i kroppen. Även om vi ser våra kroppsdelar som olika självständiga strukturer så är de sammanbundna av detta nätverk som utgör vår fascia: runt våra muskler, vårt skelett, våra organ våra nerver samt våra blodkärl.

Därför är det viktigt att att stimulera detta nätverk med olika typer av bekväm och obekväm rörelse. Yinyogan är ett perfekt sätt att göra just det!

Så kom som du är, så ger vi oss ut till sagornas värld samtidigt som vi har fokus på dom inre processerna i våra kroppar.

Läs mer om Gloriana

Praktisk information

TID
Lördagar kl 14-15 följande datum: 15/1, 22/1, 12/2, 26/2, 12/3 och 26/3
Kursen går både på plats i studion och livesänds online


DROP IN-PRIS
185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett kort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Läs om våra riktlinjer gällande Corona här >>