YINYOGA & MEDITATION
ONSDAGAR 19:30-21:00 HÖSTEN 2021

Yinyoga & mediation, onsdagar med Gloriana Åsasdotter

I denna klass börjar vi med en stunds intoning för att hitta hem till oss själva så vi kan landa här och nu. Därefter mjukar vi upp kroppen med lite skön rörelse innan vi landar i stillsamma yin-positioner. Varje klass avslutas med en stunds meditation. Med hjälp av bolster och block kan vi landa bekvämare in i våra positioner.


För vem?
Passar alla såväl erfarna yogis som nya


Yinyoga
Vi stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro i stunden. I yinyogan stretchar vi inte, vi drar inte och vi vill undvika att hålla kroppen i ytterlägen. Vi slappnar av och låter kroppen vara och kommer på så sätt mycket djupare (så kallad passiv stretch).
Meditation

Syftet med meditation är att du ska komma närmare dig själv och din inre röst, och att du ska bli mer närvarande i livet. Detta gör du genom att försöka stilla din tanke- och känsloverksamhet och snarare observera dessa utan att låta dom styra dig. Vi utforskar olika tekniker i form av bla visualisering, andning och mantrameditation.


TID
Onsdagar 19:30-21:00, start 1 september  och 27 oktober 2021 med Gloriana Åsasdotter
Kursen går både på plats i studion och livesänds online

PRIS
Kurs 8 veckor, 1 640 kr

Kurs 16 veckor, 3 280 kr

BOKA 
Anmäl dig till kursen i STUDION med start 27/10, 8v, här >>
Anmäl dig till kursen ONLINE med start 27/10, 8v, här >>

 
DROP IN-PRIS
185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett kort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Vi har minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Vi har yogamattor på plats att låna, eller så kan du välja att ta med en egen. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller vara med på kursen online.
Du som har bokat en kurs eller klass på plats i studion kan på egen hand boka om dig till online via din bokningsprofil fram till fyra timmar före klassen startar.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så hålls den online.
Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDAREN

Gloriana Åsasdotter är certifierad Reiki Master i Usui Holy Fire® lll/ART. Hon är certifierad yinyoga lärare som hon studerat för Magdalena Mcweld och även i Yoga Nidra. Hon har en stor passion att förmedla yoga, rörelseglädje och meditation som ett verktyg för självläkning. Gloriana är danslärare från början och håller klasser för både vuxna och barn. Hon har deltagit på flera Mindfulness- och Vipassana kurser. Med hjälp av yoga, meditation, reiki och frigörande dans lyckades hon läka sin kropp efter en allvarlig skada trots bristande hopp från läkarna. Glorianas klasser kännetecknas av en varm, kärleksfull och expansiv energi där alla känslor får plats och där transformation kan äga rum. Hon har även jobbat med kakao i många år och håller kakao ceremonier med inslag av mantrasång, guidade Reikiupplevelser med Holy Fire® och meditativ/intuitiv rörelse för att läka hjärtat på djupet och hitta in till sitt hjärtas inre visdom.