YINYOGA MED ORD FÖR SJÄLEN
TISDAGAR 19:30-21:00

Kursbeskrivning
Den här yinyogaklassen är för dig som längtar efter en stund med stillhet, reflektion, lugn och vänlighet till kroppen, sinnet och själen. Under klassen läser Emma helande ord för själen. Texterna ger utrymme för reflektion, inre styrka och riktning.

Vi riktar blicken inåt och tillåter kroppen och sinnet att slappna av och släppa taget om stress, tankar och oro. Vi flyttar fokus från huvudets surr till kroppens lugna och visa röst. Vi skapar en närvaro genom att landa i kroppen och grunda energin i stilla yinpositioner. Vi stannar i ungefär 5 minuter i varje yinposition för att stärka kroppen, göra den smidigare och skapa möjlighet för energin att flöda. Yinyoga ger djupgående vila och är en möjlighet att öppna upp och att hela.
Ta emot orden och låt dem bli till ankare som påminner dig om att fokusera på det som är allra viktigast.
 

Förkunskaper
Den här klassen passar både för dig som van yogi och dig som är helt ny. Klassen är för dig som längtar efter att ge omsorg och omtanke till kroppen och hela din varelse. Den passar dig som behöver mer lugn, vill varva ner och lyssna in till kroppens signaler.

TID
Tisdagar 19:30-21:00, start 24/3 2021 med Emma Fager Malmström
Kursen går både på plats i studion och livesänds online

PRIS
Kurs 10 veckor, 2 050 kr

BOKA 
Anmäl dig till kursen i STUDION här >>
Anmäl dig till kursen ONLINE här >>

DROP IN-PRIS
185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett kort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal till 12 personer för att ha extra utrymme mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
För att minska risken för virusspridning ber vi dig just nu att ta med egen yogamatta och filt till studion. Om du inte har egen yogamatta, ta gärna med filt som du kan lägga över en matta du lånar på plats. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid kursen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDAREN
Emma Fager Malmström är yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emmas klasser präglas av inkännande mjukhet, grundande rörelser, mjuka flöden och stilla positioner – för att du ska få möjlighet att rota dig, hitta in i kroppen och komma närmare dig själv och din inre kärna, att vara den du är. Drivkraften är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften som finns inuti. Emma är yogalärare sedan 2016, utbildad i Yoga för högkänsliga, tonårsyoga, yinyoga och poweryoga.