YINYOGA DELUXE

ONSDAGAR 17:30-19:00, START 2 JUNI

Yinyoga Deluxe med Emma Fager Malmström

Längtar du efter en stund med stillhet, reflektion, lugn och vänlighet till kroppen, sinnet och själen? Då är det här en yinyogaklass för dig.

Vi riktar blicken inåt och tillåter kroppen och sinnet att slappna av och släppa taget om stress, tankar och oro. Vi flyttar fokus från huvudets surr till kroppens lugna och visa röst. Vi skapar en närvaro genom att landa i kroppen och grunda energin i stilla yinyogapositioner. Vi stannar i 5-10 minuter i varje yinposition för att stärka kroppen, göra den smidigare och skapa möjlighet för energin att flöda. Yinyoga ger djupgående vila och är en möjlighet att öppna upp och att hela.

Under klassen läser yogaläraren ord för själen

 

Vad innehåller en klass?

  • Stilla yinyogapositioner till lugn musik, tystnad eller ord för själen.

  • Djupgående vila och återhämtning

  • Guidad avslappning med doftbad, musik, tystnad, sjungande skålar eller klangspel  

För vem?

Den här kursen passar både för dig som van yogi och dig som är helt ny. Kursen är för dig som längtar efter att ta emot stillhet och varva ner. Den passar dig som vill vila i din kropp och ge omsorg till hela dig, din kropp och din själ. 

Emma Fager Malmström

TID
Onsdagar kl 17:30-19:00, gå fristående klasser eller som kurs 5 tillfällen. Start 2/6 med Emma Fager Malmström
Kursen går på plats i studion och livesänds online

KURSPRIS
Kurs 5 tillfällen, 1 025 kr

Boka kurs via mail: info@infiniteyoga.se

DROP IN-PRIS
Drop in, 250 kr i studion, 150 kr online.
Boka din plats här >>

(Bokningen för drop in öppnar den 26/5)

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud.


RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Yogamatta finns på plats att låna, eller ta med egen. Om du blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid klassen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online.

Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>


OM KURSLEDAREN
Emma Fager Malmström är yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emmas klasser präglas av inkännande mjukhet, grundande rörelser, mjuka flöden och stilla positioner – för att du ska få möjlighet att rota dig, hitta in i kroppen och komma närmare dig själv och din inre kärna, att vara den du är. Drivkraften är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften som finns inuti. Emma är yogalärare sedan 2016, utbildad i Yoga för högkänsliga, tonårsyoga, yinyoga och poweryoga.