YIN & YANG YOGA MED LJUDBAD - BRA VIBRATIONER

YIN & YANG YOGA - BRA VIBRATIONER

med Jennifer Johansson


Njut av denna lugna Vinyasayogaklass varannan måndag kväll. Klassen passar dig som vill ha en blandning av rörelse och stillhet.


Vad innehåller klassen?

Vi börjar i Yang - den maskulina energin, med fokus på styrka och elasticitet i musklerna, för att få upp värmen och skaka av oss dagens stress.

Vi vänder oss sedan inåt i den mörka kvinnliga kraften i Yin, och här stannar vi en längre stund i varje rörelse. Det hjälper oss att komma djupare i vår bindväv. Att stanna längre i varje rörelse ger oss chansen att meditera och bejaka de tankar och känslor som kan komma upp när vi bearbetar spänningar i kroppen. Vi avslutar med en längre savasana i ett härligt ljudlandskap. Klassen innehåller även (valfria) inslag av taktil beröring och doftsensationer, som tar dig med på en inre resa. Ett perfekt avslut på dagen och gör oss redo att avslappnade möta nattens sömn.

Förkunskap & nivå

Den här klassen passar både för dig som van yogi och dig som är ny. Klassen är för dig som längtar efter flödande och mer kraftfulla rörelser i yogan och efter att i ett tillåtande utrymme lekfullt ta hand om din kropp.

Om läraren

Jennifer Johansson håller dynamiska och lekfulla klasser i Vinyasa flow. Hon är utbildad tränare i Vinyasa Flow & Ashtanga i Goa, Indien. Hennes yogaresa tog fart när hon 2019 gjorde ett utbyte som sjuksköterskestudent med Manipal University i Indien. Där fick hon se sjukvården inifrån och besöka bland annat Ayurveda & Yoga Hospitals. Jennifer jobbar som sjuksköterska och är även utbildad konstnär. Hennes klasser innehåller visualiseringsövningar samt oftast ljudbad.

Genom att skapa inre bilder kan vi ta oss bortom orden, mot något som liknar ett drömlandskap i vaket tillstånd, detta kan hjälpa för att komma in i djupare meditation och avslappning. Ljud är frekvenser och frekvenser påverkar oss hela vägen ner på cellnivå, ljud kan upplevas som att det berör vårt inre och kan skakar loss energier som behöver frigöras. Jag vill gärna se på mina klasser som att åka på en resa i ett inre landskap. Jag önskar att förmedla rörelseglädje & självkärlek"


Praktisk information 

TID
Varannan måndag (ojämna veckor) kl 19:15-20:45, 10 v med start 15/1 2024 med Jennifer Johansson

Kursen går på plats i studion

KURSPRIS
Kurs 10 veckor, 2050 kr

ANMÄLAN 
Boka kursen i STUDION med start 15/1, här >>


DROP IN-PRIS
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet. Det kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.