YIN & YANG YOGA

TISDAGAR 19:30-20:30, START 2 JUNI

Yin & Yang Yoga - vila & flöde med Emma Fager MalmströmVi möts i ett yogapass som kombinerar vila och återhämtning med skön rörelse. En njutbar klass där vi rör oss mellan aktivitet och vila, på en utforskande resa genom våra kroppar. I Yin & Yang-yogan har du möjlighet att öva dig på att på riktigt lyssna på vad din kropp säger till dig, och ta hand om den genom ett stärkande och skönt flöde av yang-sekvenser med fokus på vår core och inre styrka, i kombination med härlig och djupgående vila i yinyogapositioner.

 

Yin & Yang är en kinesisk symbol som visar flödet och balansen mellan två krafter. Krafterna är varandras motsatser och båda lika viktiga, för den ena kan inte existera utan den andra. Yin symboliserar vila, att släppa taget, natt, måne, vatten och vinter och yang symboliserar aktivitet, värme, dag, sol, eld och sommar. I denna klass startar vi i Yang och rör oss till Yin, för ett mjukt avslut och en rofylld kväll och natt.

 

Vad innehåller en klass i Yin & Yang yoga?

  • Utrymme att känna in kroppen för att kunna följa ditt flöde just i stunden

  • Yoga som stärker dig inifrån och ut

  • Rörelser som ökar cirkulationen i kroppen

  • Djupgående vilopositioner från yin- och restorativeyoga

  • Avslappning till guidning, doftbad, musik, tystnad, sjungande skålar, klangspel

För vem?

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga, välkommen precis som du är! 


Emma Fager Malmström

TID
Onsdagar kl 19:30-20:30, gå fristående klasser eller som kurs 5 tillfällen. Start 2/6 med Emma Fager Malmström
Kursen går på plats i studion och livesänds online

KURSPRIS
Kurs 5 tillfällen, 1 025 kr

Boka kurs via mail: info@infiniteyoga.se

DROP IN-PRIS
Drop in, 250 kr i studion, 150 kr online.
Boka din plats här >>

(Bokningen för drop in öppnar den 26/5)

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud.


RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Yogamatta finns på plats att låna, eller ta med egen. Om du blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid klassen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online.

Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>


OM KURSLEDAREN
Emma Fager Malmström är yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emmas klasser präglas av inkännande mjukhet, grundande rörelser, mjuka flöden och stilla positioner – för att du ska få möjlighet att rota dig, hitta in i kroppen och komma närmare dig själv och din inre kärna, att vara den du är. Drivkraften är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften som finns inuti. Emma är yogalärare sedan 2016, utbildad i Yoga för högkänsliga, tonårsyoga, yinyoga och poweryoga.