YIN, RESTORATIVE & NIDRA

SÖNDAGAR 17:30-19:00, START 6 JUNI

YIN, RESTORATIVE & NIDRA - SOMMARVILA MED KARIN SJÖNNEMO

Kursen går just nu både online och på plats i studion, välkommen att vara med på det sätt som passar bäst för dig.

Efter en sommarvecka, bäddar vi ner oss bland kuddar och bolster, för en mjuk och skön klass i lugnt tempo. 

Här får du möjlighet att på riktigt lyssna på och ta hand om dig, och bara få ta emot utan att prestera.


Mys och omhändertagande

Det här är klassen för dig som längtar efter lugn, avslappning, vänlighet, energipåfyllning och att få känna dig riktigt omhändertagen. Vi varvar yin. och restorative yoga med guidad djupavslapping Yoga Nidra. Till lärarens guidning, lugn musik och ibland mantran får du ge omsorg till din kropp och hela din varelse.

För vem?

För dig som längtar efter avslappning, lugn, vänlighet och energipåfyllning. Du behöver inga förkunskaper för att delta.

TID
Söndagar 17:30-19:00, start 6 juni med Karin Sjönnemo
Kursen går på plats i studion och livesänds online


KURSPRIS
Kurs 13 tillfällen, 2 665 kr

Boka kurs via mail: info@infiniteyoga.se

DROP IN-PRIS
Drop in, 250 kr i studion, 150 kr online.
Boka din plats här >>

(Bokningen för drop in öppnar den 26/5)


PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud.


RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Yogamatta finns på plats att låna, eller ta med egen. Om du blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid klassen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online.

Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>


OM KURSLEDAREN
Karin Sjönnemo är diplomerad samtalsterapeut och yogalärare, specialiserad inom högkänslighet och vill bidra till en värld av mer medvetenhet, där vi lyssnar mer till oss själva och till varandra och där vi vågar vara sårbara och ärliga. För att det ska vara möjligt ser Karin att vi behöver skapa mer tillåtande – till oss själva, våra kroppar, våra känslor och till varandra och gå bortom dömande och drama och istället börja välja det som fungerar för oss. Vad mer är möjligt att skapa då?
"Att få arbeta med både yoga och samtalsterapi gör mig innerligt glad och tacksam - att få bidra till människor, finnas som ett stöd, ett bollplank, en inspiration och en lyssnande medmänniska. För mig ger yogan en fantastisk möjlighet till att ta hand om kroppen, stärka självtilliten och hitta ett lugnt och tillåtande space, något jag älskar att få skapa för deltagarna i mina yogaklasser."