YIN BLISS - YINYOGA & VILA
MÅNDAGAR 19:30-21:00 OJÄMNA VECKOR, START 10/10

YIN BLISS – YINYOGA & VILA

Klassen går i studion och livesänds online, så att du kan vara med på det sätt du önskar

Välkommen att dyka in i djupgående yogapositioner där vi stannar en längre stund, för att möta oss själva i kropp, sinne och tanke. Vi gör även meditation, guidad vila och skön djupavslappning, för att på olika bjuda in kvalitén av yin i våra liv.


Under höstens måndagskvällar tänder vi levande ljus och bäddar ner oss bland mjuka kuddar och bolster, för att djupdyka i olika aspekter av yin; det feminina, jordande, och vilsamma.Vad innehåller en klass?

Klasserna innehåller en intuitiv mix av yinyoga, mjuka rörelser, meditation och guidad avslappning. Du guidas att känna in din dagsform och känsla i kroppen, och följa denna i yogan.


Om Yinyoga

Yinyogan är en yogaform där vi stannar en längre stund i yogaställningar, från 3-5 minuter, ibland längre. Våra kroppar är alla olika, och i denna yogaform lär du dit att lyssna på vad just din kropp behöver och vill, i just den stund som är.

Att stanna längre i positionen kan bli som en meditation, och på vägen till stillhet kan olika känslor och sensationer som kommer upp till ytan. Yinyogan blir därför också en övning i att möta och vara i det som är, just i denna stund.Måndagar 19:30-21:00 ojämna veckor

6 tillfällen varannan vecka, ojämna veckor, med start 10/10 2022

Kursen går på plats i studion och sänds live online, så att du kan välja hur du helst medverkar

PRIS
1230 kr för 6 tillfällen


ANMÄLAN TILL KURSEN

Boka här >>


FRÅGOR

info@infiniteyoga.se 


FÖRKUNSKAP & BOKNING

Du behöver inga speciella förkunskaper för att vara med på denna yogaklass, den passar för såväl helt nya som erfarna yogis.


PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i  Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER COVID
Vi följer allmänna rekommendationer för vår verksamhet. Om du blir sjuk under kursens gång så ber vi dig att stanna hemma, eller att medverka på kurstillfället online.
Läs mer om våra riktlinjer gällande Covid >>


OM YOGALÄRARNA

Bahareh Azari är yogalärare och gravidyogalärare utbildad genom I din fulla kraft gravidyogalärarutbildning på Infinite Yoga. Hon hittade yogan efter att ha levt med smärta i kroppen en lång tid utan att ha kunna få tillräckligt med hjälp från den traditionella vården. Med yogans hjälp fick hon verktyg att förstå och hantera både sin fysiska och sin psykiska smärta. Yogan har blivit till en viktig stund, i lugn och ro, där allting bara får vara som det är. Bahareh undervisar lugna klasser med stort fokus på stillhet, återhämtning och känslomedvetenhet, samt gravid- och mamma baby-yoga.

"Yogan ger mig en trygghet och styrka att fortsätta lita på min kropp."Alice Clarin har gått yogalärarutbildningen Authentic Flow som inkluderar Embodied Yin, Embodied Mama och Embodied Tantra (Non-dual Classical Tantra Philosophy).

”För mig handlar yoga mycket om att uppleva och återupptäcka sinnen, sensationer och kontakten med kroppen. Att uppleva sig själv, livet och ett sätt att vara i nuet med allt som är där. Whatever there is. Att det kan vara lika magiskt att utmana sig i ett fysiskt flow som att verkligen vila ända in i hjärtat i childspose. Och hur magiskt det kan vara att ta med sig sin utveckling och upplevelse under yogan även utanför sin yogapraktik. Vid mina klasser är musik en central del. Jag älskar att skapa ett ”soundscape” och utifrån det bygga upp klasserna där musik såväl som tystnad är en del av skapandet av upplevelsen. För mig är det viktigt att under en yogaklass hålla space för såväl upplevelser, utveckling som en plats att bara få vara.”