VINYASA FLOW - FRIDAY FLOW ONLINE
FREDAGAR 12:00-13:00

Vinyasa Flow Yoga Online med Anneli


Kursen går helt och hållet online under januari och februari 2021

Klassen hålls på engelska eller svenska, beroende på efterfrågan.
This class is guided in English or Swedish according to need. Your teacher will make sure that you can follow no matter the language.

Välkommen till en dynamisk yogaklass med rörelse och värme, för att välkomna helgen! I den här klassen bjuder vi in till att bygga styrka, uthållighet, balans, samtidigt som vi frigör stress från vår kropp och vårt sinne. Vi flödar in och ut ur yogapositionerna till rytmen av vårt andetag, inkännande till vad vi behöver här och nu. Klassen hålls under hela våren och ger dig möjlighet att i ditt eget tempo bygga upp uthållighet och utvecklas inom din fysiska yogapraktik.

Hur kan du på ett snällt sätt välkomna en utmanande stund på mattan?

Anneli Wisén

TID
Fredagar 12:00-13:00, start 26/3 2021 med Anneli Wisén
Kursen går helt och hållet online under våren 2021

PRIS
Kurs 10 veckor, 2 050 kr

ANMÄLAN
Anmäl dig till kursen ONLINE, start 26/3 2021 här >>

DROP IN-PRIS
Anmäler dig via bokningssystemet här. Klassen kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort. Även lunchyogakort gäller för morgonyogaklasser.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONAVIRUS
Vi har minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Vi har yogamattor på plats att låna, eller så kan du välja att ta med en egen. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller vara med på kursen online.
Du som har bokat en kurs eller klass på plats i studion kan på egen hand boka om dig till online via din bokningsprofil fram till fyra timmar före klassen startar.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så hålls den online.
Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

ABOUT YOUR TEACHER
Anneli Wisén är certifierad yogalärare i Vinyasa, Hatha, Ashtanga och Restorative yoga. Hon håller yogalärarutbildningar i Restorative Yoga och Vinyasa Yoga as a Healing Art, och har bott och undervisat på flera platser i världen, bland annat i Spanien, Malta och Bali. I Annelis klasser guidas du till din sanna och unika kärna, där transformation och aktivering av din egen inre läkande kraft kan ske. Även i en mer dynamisk yogapraktik kan vi hitta sätt att tona in på den inre helande kraft vi alla har inom oss.
Anneli är Reiki Master terapeut och utbildare, Breathwork facilitator och Holistic Life Coach. Hon håller shamanska gudinne-retreats, healing circles, månceremonier och erbjuder readings i Shamansk Astrologi. På Infinite kan du boka sessioner med Anneli i Reiki, Breathwork, life coaching, regressionshealing och privata yogaklasser.
"Jag ser all form av yoga som ett helande verktyg, och det vackraste sätt att hitta tillbaka till vår sanna natur som människa. Där inom oss väntar en oändlig rikedom på att bli återupptäckt och återuppväckt!"