YOGA FÖR ÅTERHÄMTNING
TISDAGAR 16:00-17:00 

Yoga för återhämtning, tisdagar med Filippa Widell Basovic
Hur skulle det vara att ge dig själv en stund som är helt och hållet din? I denna kurs kan du landa i dig och hämta hem dig själv, med hjälp av härlig lugna yogarörelser och stilla positioner. När kroppen och tankarna får vila, kan din själ hämta ny näring, kraft och klarhet.

Varje klass innehåller
• Lugnande och frigörande yogarörelser 
• Rogivande och återhämtande stilla positioner
• Guidad avslappning eller yoga nidra

I den här klassen kan du finna djup och skön vila och återhämtning för kropp, sinne och själ. Vi använder sköna bolster och mjuka filtar för ge oss själva möjlighet att landa in mjukt på våra yogamattor. 
Vi avslutar med en djupavslappnings eller en yoga nidra. Yoga nidra är en meditationsteknik som även kallas yogisk sömn. När vi praktiserar denna teknik låter vi kroppen somna samtidigt som vårt sinne bibehåller fullt fokus och medvetande. Yoga Nidra hjälper oss att hitta en total djupavslappning som kan bidra till att lösa upp mentala och fysiska spänningar.

För vem?
Kursen är för dig som längtar efter att ge omsorg och omtanke till kroppen och hela din varelse. Det spelar ingen roll om du har erfarenhet av yoga sedan tidigare. Den passar dig som behöver lugn, vill varva ner och lyssna in till kroppens signaler.

Läs mer om Filippa

Praktisk information 

TID
Tisdagar 16:00-17:00 start 11/1 och 22/3 2022
med Filippa Widell Basovic
Kursen går både på plats i studion och livesänds online

PRIS
Kurs 10 veckor, 2 050 kr
Meddela vid anmälan om du vill gå i studion eller online

BOKA 
Anmäl dig till kursen i STUDION, start 22/3 2022, 10 v, här >>
Anmäl dig till kursen ONLINE, start 22/3 2022, 10 v, här >>

DROP IN-PRIS
185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett kort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Läs om våra riktlinjer gällande Corona här >>