STILLHET - YIN & ÅTERHÄMTNING
ONSDAGAR 19:30-21:00 VÅREN 2021

STILLHET - yin & återhämtning

Hur skulle det vara att ge dig själv en stund som är helt och hållet din? I denna kurs kan du landa i dig och hämta hem dig själv, med hjälp av härlig guidning in i yinyoga, restorative yoga och yoga nidra. När kroppen och tankarna får vila, kan din själ hämta ny näring, kraft och klarhet.

Varje klass innehåller:
• Lugnande och frigörande stilla yin-positioner
• Rogivande andningsövningar och meditationer för inre stillhet
• Återhämtande restorative-positioner
• Guidade avslappningar eller yoga nidra
• Helande toner och dofter av eteriska oljor

Yinyoga
Yinyoga hjälper oss att hitta in i djupet av oss själva, både kroppsligt och emotionellt. Genom stillheten och de 3-5 minuter vi stannar i varje position hittar vi förbi de ytliga musklerna och djupare in till bindväv, leder och ligament. Därinne finns ofta även inbäddade känslor som kan få utlopp när vi kommer i kontakt med denna delen av oss själva. Stilla men ändå kraftfull yoga.

Restorative yoga
Restorative yoga ger djup och skön vila och återhämtning för kropp, sinne och själ. Vi använder sköna bolster, mjuka filtar och block för att anpassa positionerna så att vi kan stanna länge i dem, och sjunka djupt ner i avslappning till lärarens guidning.

Yoga Nidra
Yoga Nidra är en meditationsteknik som även kallas yogisk sömn. När vi praktiserar denna teknik låter vi kroppen somna samtidigt som vårt sinne bibehåller fullt fokus och medvetande. Yoga Nidra hjälper oss att hitta en total djupavslappning som kan bidra till att lösa upp mentala och fysiska spänningar.

För vem?
Den här klassen passar både för dig som van yogi och dig som är helt ny. Klassen är för dig som längtar efter att ge omsorg och omtanke till kroppen och hela din varelse. Den passar dig som behöver mer lugn, vill varva ner och lyssna in till kroppens signaler.

TID
Onsdagar 19:30-21:00, start 13 jan 2020 med Emma Fager Malmström
Kursen går både på plats i studion och livesänds online

PRIS
Kurs 10 veckor, 2 050 kr.
Meddela vid anmälan om du vill gå i studion eller online

BOKA 
Anmäl dig till kursen i STUDION, start 13 jan 2021, 10 v, här >>
Anmäl dig till kursen ONLINE, start 13 jan 2021, 10 v, här >>

DROP IN-PRIS
185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett kort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Vi har minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Vi har yogamattor på plats att låna, eller så kan du välja att ta med en egen. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller vara med på kursen online.
Du som har bokat en kurs eller klass på plats i studion kan på egen hand boka om dig till online via din bokningsprofil fram till fyra timmar före klassen startar.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så hålls den online.
Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDAREN
Emma Fager Malmström är yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emmas klasser präglas av inkännande mjukhet, grundande rörelser, mjuka flöden och stilla positioner – för att du ska få möjlighet att rota dig, hitta in i kroppen och komma närmare dig själv och din inre kärna, att vara den du är. Drivkraften är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften som finns inuti. Emma är yogalärare sedan 2016, utbildad i Yoga för högkänsliga, tonårsyoga, yinyoga och poweryoga.