SELF LOVE YOGA DELUXE
ONSDAGAR 17:30-19:00

Self Love Yoga Deluxe med Emma Fager Malmström

Kursen går just nu både online och på plats i studion, välkommen att vara med på det sätt som passar bäst för dig.

Det här är en kurs för dig som längtar efter egentid, lugn och vänlighet till kroppen och hela din varelse. Vi bjuder in mjuka flöden och grundande yin-positioner. Vi lyssnar inåt och skapar en närvaro genom att landa i kroppen och grunda energin. Från flödena går vi mjukt över till de stilla yin-positionerna. Varmt välkommen till en varm och kärleksfull yogastund för dig!

Vad innehåller en klass?
• Mjukt inkännande yoga- och andningsövningar, bland annat yinyoga och återhämtande yogapositioner
• Rogivande meditationer för inre stillhet
• Guidade avslappningar till tonerna av helande klangspel eller dofterna av eteriska oljor

För vem?
Den här kursen passar både för dig som van yogi och dig som är ny på yoga. Kursen är för dig som längtar efter att ge omsorg och omtanke till kroppen och hela din varelse. Den passar dig som behöver mer lugn, vill varva ner och lyssna in till kroppens signaler.

TID
Onsdagar 17:30-19:00, start 12/1 och 23/3 2022
med Emma Fager Malmström

Kursen går både på plats i studion och livesänds online

KURSPRIS
Kurs 10 veckor, 2 050 kr

ANMÄLAN 
Anmäl dig till kursen i STUDION med start 12 januari 2022, 10 v, här >>
Anmäl dig till kursen i ONLINE med start 12 januari 2022, 10 v, här >>

Anmäl dig till kursen i STUDION med start 23 mars 2022, 10 v, här >>
Anmäl dig till kursen i ONLINE med start 23 mars 2022, 10 v, här >>


DROP IN-PRIS
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet. Det kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Vi har minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Vi har yogamattor på plats att låna, eller så kan du välja att ta med en egen. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller vara med på kursen online.
Du som har bokat en kurs eller klass på plats i studion kan på egen hand boka om dig till online via din bokningsprofil fram till fyra timmar före klassen startar.
Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDAREN
Emma Fager Malmström
är yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emmas klasser präglas av inkännande mjukhet, grundande rörelser, mjuka flöden och stilla positioner – för att du ska få möjlighet att rota dig, hitta in i kroppen och komma närmare dig själv och din inre kärna, att vara den du är. Drivkraften är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften som finns inuti. Emma är yogalärare sedan 2016, utbildad i Yoga för högkänsliga, tonårsyoga, yinyoga och poweryoga.