SELF LOVE YOGA
ONSDAGAR 17:30-19:00

Self Love Yoga med Emma Fager Malmström
Kursen går både online och på plats i studion, välkommen att vara med på det sätt som passar bäst för dig.

Det här är en kurs för dig som längtar efter egentid, lugn och vänlighet till kroppen och hela din varelse. Vi bjuder in mjuka flöden och grundande yin-positioner. Vi lyssnar inåt och skapar en närvaro genom att landa i kroppen och grunda energin. Från flödena går vi mjukt över till de stilla yin-positionerna. Varmt välkommen till en varm och kärleksfull yogastund för dig!

Vad innehåller en klass?
• Mjukt inkännande yoga- och andningsövningar, bland annat yinyoga och återhämtande yogapositioner
• Rogivande meditationer för inre stillhet
• Guidade avslappningar till tonerna av helande klangspel eller dofterna av eteriska oljor

För vem?
Den här kursen passar både för dig som van yogi och dig som är ny på yoga. Kursen är för dig som längtar efter att ge omsorg och omtanke till kroppen och hela din varelse. Den passar dig som behöver mer lugn, vill varva ner och lyssna in till kroppens signaler.

Emma Fager Malmström är yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Hon har en bakgrund inom kommunikation, strategiska utvecklingsfrågor, publika evenemang och program, marknadsföring och kommunikation. Emmas drivkraft är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften som finns inuti. På Infinite Yoga håller Emma Self Love Yoga, yoga för återhämtning och klasser i yinyoga.

Emma Fager Malmström

Praktisk information

TID
Onsdagar 17:30-19:00, nya kursstarter 11/1 & 22/3 2023
med Emma Fager Malmström


KURSPRIS
Kurs 10 veckor, 2 050 kr


ANMÄLAN 
Anmäl dig till kursen i STUDION med start 11/1 2023 här >>
Anmäl dig till kursen i ONLINE med start 11/1 2023 här >>
Anmäl dig till kursen i STUDION med start 22/3 2023 här >>
Anmäl dig till kursen i ONLINE med start 22/3 2023 här >>


DROP IN
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet. Det kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

Läs om våra riktlinjer gällande Corona här >>