SELF LOVE YINYOGA
ONSDAGAR 17:30-19:00

Self Love Yinyoga, med Emma Fager Malmström

Self Love Yoga är en uppskattad kurs som nu är tillbaka på Infinite Yoga med start hösten 2023. Kursen går både online och på plats i studion. Välkommen att vara med på det sätt som passar bäst för dig.

Self Love Yinyoga är en klass för dig som längtar efter en riktig kärleksboost, vila, egentid, lugn och vänlighet till kroppen och hela din varelse. Varmt välkommen till en varm och kärleksfull yinyogaklass.


Vi riktar blicken inåt och tillåter kroppen och sinnet att slappna av och släppa taget om stress, tankar och oro. Vi flyttar fokus från huvudets surr till kroppens lugna och visa röst. I yinyogan vilar vi i länge i varje position (5-10 minuter), för att kunna slappna av i alla muskler och komma djupare in i kroppen. När vi slappnar av i musklerna, kommer vi åt bindväven och de stelare delarna i kroppen, som leder och ligament. På så vis stärker vi kroppen, gör den smidigare och skapar möjlighet för energin att flöda.


Vi når också in till det som finns djupt inom oss att komma upp till ytan. Yinyoga hjälper oss att hitta in i djupet av oss själva, kroppsligt och emotionellt. Genom yinyogapositionerna närmar vi oss själva och minns hur det är att lyssna till och älska våra kroppar. Allt för att hitta tillbaka till dig själv, hitta hem igen och bygga upp kärleken till dig själv.


Vad innehåller en klass?

Med bolster, kuddar och härliga filtar får du utrymme att slappna av och komma till ro på din yogamatta. Med hjälp av ljuva toner, härliga dofter av eteriska oljor och lärarens helande händer landar du in i din inre helande stillhet. Andetag för andetag. En stunds meditation kan förflytta dig från tankarna och görandet till stillheten och varandet. Vi avslutar med en lång djupavslappning till helande toner, mjuk beröring, tyst savasana eller yoga nidra.

Förkunskap & nivå

Den här klassen passar både för dig som van yogi och dig som är helt ny. Klassen är för dig som längtar efter att ge omsorg och omtanke till kroppen och hela din varelse. Den passar dig som behöver mer lugn, vill varva ner och lyssna in till kroppens signaler. För dig som vill möta dig själv och fördjupa din inre kärlek.


Praktisk information 

TID
Torsdagar 17:15-18:30, nya kursstarter 11/1 och 21/3 2024. med Emma Fager Malmström

Kursen går både på plats i studion och livesänds online

KURSPRIS
Kurs 10 veckor, 2050 kr

ANMÄLAN 
Boka kursen i STUDION med start 28/8, här >>
Boka kursen ONLINE med start 28/8, här >>

Boka kursen i STUDION med start 23/10, här >>
Boka kursen ONLINE med start 23/10, här >>


DROP IN-PRIS
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet. Det kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom guldknappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.