MORGONYOGA & MEDITATION - SADHANA
MÅNDAG & TORSDAG 8:00-9:00, START 11 & 14 JAN 2021

Starta dagen med meditation och yoga, måndagar & torsdagar 8:00-9:00 med Gabriella & Gloriana

Yoga och meditation - Sadhana

Hur vore det att starta din morgon med en stund som är helt för dig?
Där du kan ladda upp din energi, stärka kontakten med dig själv och sedan ta med dig denna energi genom resten av din dag.
 
Vad innehåller klassen?
Klassen inleds med en stunds sittande meditation och intoning. Därefter bjuder vi in till mjuka, inkännande och uppvärmande yogaflöden. Vi avslutar varje klass med en längre stunds meditation. Vi kommer att utforska olika slags meditationstekniker under kursen.
 
Så vad är Sadhana?
Sadhana är en teknik enligt yogisk tradition där man med hjälp av yoga, meditation och avslappning skapar en morgonrutin som stärker kontakten med dig själv, renar ditt sinne och ditt undermedvetna.
Sadhana handlar om självdisciplin. Inte genom att forcera, utan bara genom att göra. Om och om igen. Att komma över motståndet vi så lätt möter på morgonen och istället omvandla det till något magiskt. Många som utövat yoga under en längre tid inser värdet av att ha en morgonpraktik där du väljer in övningar som är helt för dig och laddar upp din egen energi innan resten av din dag startar.

Vare sig du är hemma och yogar med oss online eller med oss i studion så känn dig varmt välkommen att fördjupa din morgonpraktik med oss här på Infinite. Kanske är det extra viktigt i dessa tider av förändring att verkligen starta din dag med en stund där du får möjlighet att transformera din inre värld så att allt det där du verkligen längtar efter kan börja manifesteras i din yttre värld.

Vem vet, kanske blir detta början på ett helt nytt kapitel i ditt liv?

Gabriella Blomqvist
Gloriana Åsasdotter

TID
Måndagar 8:00-9:00, kursstart 22 mars 2021 med Gabriella Blomqvist
Torsdagar 8:00-9:00, start 25 mars 2021 med Gloriana Åsasdotter.
Kurserna går både på plats i studion och livesänds online

PRIS
Kurs måndagar & torsdagar, 20 tillfällen, 4 100 kr
Kurs 10 veckor, 2 050 kr
Meddela vid anmälan om du vill gå i studion eller online

ANMÄLAN
Anmäl dig till kursen som startar 22/3 på plats i studion här >>
Anmäl dig till kursen som startar 25/3 på plats i studion här >>
Anmäl dig till kursen som startar 22/3 ONLINE här >>
Anmäl dig till kursen som startar 25/3 ONLINE här >>

DROP IN-PRIS
Vill du gå fristående klasser, anmäl dig via bokningssystemet här. Klassen kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort. Även lunchyogakort gäller för morgonyogaklasser.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Vi har minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Vi har yogamattor på plats att låna, eller så kan du välja att ta med en egen. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller vara med på kursen online.
Du som har bokat en kurs eller klass på plats i studion kan på egen hand boka om dig till online via din bokningsprofil fram till fyra timmar före klassen startar.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så hålls den online.
Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM LÄRARNA
Gabriella Blomqvist
har en stor passion för yoga som självläkning. Tillit till den egna förmågan, den inre styrka och visdom vi alla besitter genomsyrar alla hennes klasser. Gabriella använder sig till stor del av inkännande mjuka flöden och intuitiva guidningar för att du som deltagare ska kunna återkoppla till denna inre kraft och uppleva en samhörighet med dig själv och allt runt omkring dig.
För Gabriella har yogan varit källan där hon funnit såväl kraft till kreativitet som tillåtelse till återhämtning under snart 16 års tid då hon började sitt praktiserande. Gabriella är utbildad inom vinyasa yoga, taoistisk yin yoga samt gravidyoga. För Gabriella är yoga en livsstil, något som genomsyrar allt hon gör - hur hon förhåller sig till andra och till sig själv. Detta förhållningssätt upplevs i hennes klasser, som bjuder in till en stunds tillåtande återhämtning, avslappning och egenkärlek.

Gloriana Åsasdotter är yogalärare med många års erfarenhet av yoga och meditation. Hon är utbildad Reiki terapeut i Usai Holy Fire l & ll. Hon har stor passion för att förmedla yoga och rörelseglädje som ett verktyg för självläkning. Gloriana är danslärare från början och håller klasser för både vuxna och barn. Hon är även sångerska och interagerar dagligen mantrasång i sin vardag.
Genom en allvarlig olycka som Gloriana var med om för några år sedan så fördjupade hon sin egen praktik. Trots bristande hopp från läkarna så lyckades hon läka sin kropp med hjälp av yogan, meditationen, frigörande dans och mantrasång. Hon har efter det deltagit på flera mindfulness- och Vipassana kurser.
Hennes vision är att förmedla denna kunskap och erfarenhet till andra, och att ge space för dig att läka hela dig.
Glorianas klasser kännetecknas av en varm expansiv energi där alla känslor får plats och transformation får att äga rum.