RESTORATIVE YOGA - VILA DIG IN I VECKAN
MÅNDAGAR 12:00-13:00, START 11 JAN 2021

Restorative Yoga – återhämtande lunchklass på måndagar med Anneli Wisén!

Klassen hålls på engelska eller svenska, beroende på efterfrågan.
This class is guided in English or Swedish according to need.

Varmt välkommen på en djupt avslappnade inledning på din vecka! Viila dig in i en ny vecka med restorative lunchyoga på måndagar. Hur skulle det vara att fokusera på dig själv först, låta dig själv landa och känna in vad du behöver - innan resten av veckan rullar igång? Vad mer skulle då vara möjligt för dig?

Fokus i restorative yoga ligger mycket på användandet av props, såsom bolsters, kuddar, block med mera. Anledningen är att vi vill bygga upp golvet till ett mjukt och stabilt stöd, för att ta emot och stötta
våra kroppar. Det gör att vi fullständigt kan släppa taget och låta oss själva landa i en känsla av trygghet och närande för kropp, sinne och själ.

På Infinite Yoga vill vi att alla ska kunna vara med och njuta av våra klasser, och klassen passar alla, ny som rutinerad yogi. Klassen hålls på engelska eller svenska, beroende på efterfrågan.

Anneli Wisén

TID
Måndagar 12:00-13:00, kursstart 22 mars 2021 med Anneli Wisén
Kursen går både på plats i studion och livesänds online

PRIS
Kurs 10 veckor, 2 050 kr

ANMÄLAN
Anmäl dig till kursen i STUDION, kursstart 22 mars 2021 >>
Anmäl dig till kursen ONLINE, kursstart 22 mars 2021 >>

DROP IN-PRIS
Anmäler dig via bokningssystemet här. Klassen kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort. Även lunchyogakort gäller för morgonyogaklasser.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Vi har minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Vi har yogamattor på plats att låna, eller så kan du välja att ta med en egen. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller vara med på kursen online.
Du som har bokat en kurs eller klass på plats i studion kan på egen hand boka om dig till online via din bokningsprofil fram till fyra timmar före klassen startar.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så hålls den online.
Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM LÄRAREN
Anneli Wisén
 är certifierad yogalärare i Vinyasa, Hatha, Ashtanga och Restorative yoga. Hon håller yogalärarutbildningar i Restorative Yoga och Vinyasa Yoga as a Healing Art, och har bott och undervisat på flera platser i världen, bland annat i Spanien, Malta och Bali. I Annelis klasser guidas du till din sanna och unika kärna, där transformation och aktivering av din egen inre läkande kraft kan ske.
Anneli är Reiki Master terapeut och utbildare, Breathwork facilitator och Holistic Life Coach. Hon håller shamanska gudinne-retreats, healing circles, månceremonier och erbjuder readings i Shamansk Astrologi. På Infinite kan du boka sessioner med Anneli i Reiki, Breathwork, life coaching, regressionshealing och privata yogaklasser.
"Jag ser all form av yoga som ett helande verktyg, och det vackraste sätt att hitta tillbaka till vår sanna natur som människa. Där inom oss väntar en oändlig rikedom på att bli återupptäckt och återuppväckt!"