RESTORATIVE YOGA MED LEVANDE MUSIK
FREDAGAR 17:30-18:30

Restorative yoga med levande musik


Möt helgen med mjukhet! Välkommen att bädda ner dig riktigt bekvämt bland kuddar och bolster och vila till tonerna av levande musik. Yogaläraren Karin guidar in till de mest bekväma yogapositionerna från Restorative yoga, och spelar sen gitarr och sjunger mantran och andra lugna sånger för oss. (Fredagen den 24/9 blir det Restorative & Yoga Nidra med Gloriana Åsasdotter istället).

Restorative yogan är långsam och lugn, och vi stannar länge i samma position. Vi tar hjälp av bolsters, kuddar och block, för att bygga upp så att våra kroppar hela tiden har ett mjukt och stabilt stöd. Det gör att vi fullständigt kan släppa taget och låta oss själva landa i en känsla av trygghet och närande för kropp, sinne och själ.

För vem?
Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga, välkommen precis som du är!

TID
Fredagar 17:30-18:30, 8 tillfällen, start 3/9 och 29/10 2021
med Karin Sjönnemo 
(Fredagen den 24/9 blir det Restorative & Yoga Nidra med Gloriana Åsasdotter istället).
Kursen går både på plats i studion och livesänds online

KURSPRIS
Kurs 8 veckor,  1 640 kr.
Meddela vid anmälan om du vill gå i studion eller online.

ANMÄLAN
Anmäl dig till kursen i STUDION här >>
Anmäl dig till kursen ONLINE här >>

DROP IN-PRIS
Anmäler dig via bokningssystemet här. Klassen kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort. Även lunchyogakort gäller för morgonyogaklasser.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal, för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
För att minska risken för virusspridning ber vi dig just nu att ta med egen yogamatta och filt till studion. Om du inte har egen yogamatta, ta gärna med filt som du kan lägga över en matta du lånar på plats. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid kursen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM LÄRAREN
Karin Sjönnemo är diplomerad samtalsterapeut och yogalärare,
specialiserad inom högkänslighet. Som yogalärare och samtalsterapeut vill hon bidra till en värld av mer medvetenhet, där vi lyssnar mer till oss själva och till varandra, där vi vågar vara sårbara och ärliga. För att det ska vara möjligt ser Karin att vi behöver skapa mer tillåtande - till oss själva, våra kroppar, våra känslor och till varandra, gå bortom dömande och drama och istället börja välja det som fungerar för oss. Vad mer är möjligt att skapa då?
"Att få arbeta med både yoga och samtalsterapi gör mig innerligt glad och tacksam - att få bidra till människor, få finnas som ett stöd, ett bollplank, en inspiration och en lyssnande medmänniska. Efter utbrändhet blev yogan mitt sätt att bygga upp kroppen igen, stärka självtilliten och hitta ett lugnt och tillåtande space, något jag älskar att få skapa för deltagarna i mina yogaklasser."