RESTORATIVE YOGA
TORSDAGAR 19:30-21:00, START 14 JAN 2021

Restorative yoga 
Klassen hålls på engelska eller svenska, beroende på efterfrågan.
This class is guided in English or Swedish according to need.

Varmt välkommen på en djupt avslappnade klass! Om du kunde ta emot precis det som du behöver just nu, vad skulle du välja för dig själv då? Om du fick tillåta dig att släppa taget om det som håller dig tillbaka, vad skulle det då ge utrymme till?

Fokus i restorative yoga ligger mycket på användandet av props, såsom bolsters, kuddar, block med mera. Anledningen är att vi vill bygga upp golvet till ett mjukt och stabilt stöd, för att ta emot och stötta våra kroppar. Det gör att vi fullständigt kan släppa taget och låta oss själva landa i en känsla av trygghet och närande för kropp, sinne och själ.

På Infinite Yoga vill vi att alla ska kunna vara med och njuta av våra klasser, och klassen passar alla, ny som rutinerad yogi.

På denna klass är Annelis små hundar Shiva & Rocky ibland med i yogasalen. De är lugna och kärvänliga och bidrar med härlig energi till rummet. Om du på grund av allergi eller annan orsak inte kan yoga med hund i salen, så hör av dig till studion på info@infiniteyoga.se


Anneli Wisén
Karin Sjönnemo

TID
Torsdagar 19:30-21:00, 10 eller 20 tillfällen, kursstart 25 mars 2021 med Anneli Wisén
Kursen går både på plats i studion och livesänds online

KURSPRIS
Kurs 10 veckor, 2 050 kr. 

ANMÄLAN
Anmäl dig till kursen i STUDION, start 25/3 2021 här >>
Anmäl dig till kursen ONLINE, start 25/3 2021 här >>


DROP IN-PRIS
Anmäler dig via bokningssystemet här. Klassen kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort. Även lunchyogakort gäller för morgonyogaklasser.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal till 12 personer ( i vanliga fall maxantal 22), för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
För att minska risken för virusspridning ber vi dig just nu att ta med egen yogamatta och filt till studion. Om du inte har egen yogamatta, ta gärna med filt som du kan lägga över en matta du lånar på plats. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid kursen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM LÄRARNA
 Anneli Wisén är certifierad yogalärare i Vinyasa, Hatha, Ashtanga och Restorative yoga. Hon håller yogalärarutbildningar i Restorative Yoga och Vinyasa Yoga as a Healing Art, och har bott och undervisat på flera platser i världen, bland annat i Spanien, Malta och Bali. I Annelis klasser guidas du till din sanna och unika kärna, där transformation och aktivering av din egen inre läkande kraft kan ske.
Anneli är Reiki Master terapeut och utbildare, Breathwork facilitator och Holistic Life Coach. Hon håller shamanska gudinne-retreats, healing circles, månceremonier och erbjuder readings i Shamansk Astrologi. På Infinite kan du boka sessioner med Anneli i Reiki, Breathwork, life coaching, regressionshealing och privata yogaklasser.
"Jag ser all form av yoga som ett helande verktyg, och det vackraste sätt att hitta tillbaka till vår sanna natur som människa. Där inom oss väntar en oändlig rikedom på att bli återupptäckt och återuppväckt!"

Karin Sjönnemo är diplomerad samtalsterapeut och yogalärare,
specialiserad inom högkänslighet. Som yogalärare och samtalsterapeut vill hon bidra till en värld av mer medvetenhet, där vi lyssnar mer till oss själva och till varandra, där vi vågar vara sårbara och ärliga. För att det ska vara möjligt ser Karin att vi behöver skapa mer tillåtande - till oss själva, våra kroppar, våra känslor och till varandra, gå bortom dömande och drama och istället börja välja det som fungerar för oss. Vad mer är möjligt att skapa då?
"Att få arbeta med både yoga och samtalsterapi gör mig innerligt glad och tacksam - att få bidra till människor, få finnas som ett stöd, ett bollplank, en inspiration och en lyssnande medmänniska. Efter utbrändhet blev yogan mitt sätt att bygga upp kroppen igen, stärka självtilliten och hitta ett lugnt och tillåtande space, något jag älskar att få skapa för deltagarna i mina yogaklasser."