REIKI RESTORATIVE & YIN

TISDAGAR 19:30-21:00, START 1 JUNI

Reiki, Yin & Restorative – Open your heart med Gloriana


I denna läkande och återhämtande klass är det du själv som är i fokus. En stund för dig att i stillhet få reflektera och vända blicken inåt med hjälp av olika återhämtande restorativepositioner bland kuddar, bolster och filtar.
Genom meditativ och intuitiv vägledning och med hjälp av reikins läkande kraft stillar vi det yttre bruset för att låta hjärtats djupaste önskningar göra sig hörda. Hjärtat kommer under klassen att vara i fokus så att vi kan hitta in till vår innersta visdom och expandera kärlekens kraft inom oss själva.
Vi avslutar klassen med en stunds djupavslappning och meditation, ibland med yoga Nidra.


För vem?

Denna klass behövs inte några förkunskaper till utan passar alla oavsett vart du är i livet. Vare sig du praktiserat yoga en längre tid eller är nyfiken på att börja. Kom som du är och låt dig omfamnas av kärleken och reikins läkande kraft.


Vad innehåller en klass?


Vi landar mjukt in i olika återhämtande restorativepositioner. Klassen är vägledd av varma kärleksfulla ord i form av poesi och dikter, reiki-energi, kristallskålar och ibland mer i tystnad.

Vi avslutar varje klass med en vägledd djupavslappning och meditation fullständigt omhållna av våra bolster, kuddar och filtar.


Restorative yoga

I restorative yoga landar vi in i mjukt avslappnande och återhämtande positioner under en längre tid för att verkligen ge hela kroppen en möjlighet att helt få landa och för att hjälpa till med detta så använder vi oss av kuddar, bolster, block och filtar.


Reiki

Reiki är en energibalanserande kraft som arbetar med kroppens naturliga läkeförmågor och fyller på energiförrådet. Den verkar på olika plan både fysiskt, emotionellt och mentalt.
Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv energimedicin som fungerar bra vid olika typer av smärta, stress, ångest samt fysiska och mentala blockeringar.
Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder "universell" och ki, som betyder "livsenergi" och motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien.


Yoga Nidra

Yoga Nidra kan översättas till yogisk sömn och är en djupavslappningsteknik för återhämtning, energipåfyllning, klarhet och riktning. Yoga Nidra kan hjälpa dig att återhämta dig från sömnbrist, eller ge extra kraft om du sover mycket men ändå inte känner dig utvilad. Yoga Nidrans tekniker för avslappning kan du sedan använda på egen hand för återhämtning, att lättare komma till ro på kvällen eller att somna om när du vaknar på natten.


Yinyoga

Vi stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro i stunden. I yinyogan stretchar vi inte, vi drar inte och vi vill undvika att hålla kroppen i ytterlägen. Vi slappnar av och låter kroppen vara och kommer på så sätt mycket djupare (så kallad passiv stretch).

Yogalärare Gloriana Åsasdotter

TID
Tisdagar 19:30-21:00, start 1 juni med Gloriana Åsasdotter
Kursen går på plats i studion och livesänds online


KURSPRIS
Kurs 7 tillfällen, 1 435 kr

Boka kurs via mail: info@infiniteyoga.se

DROP IN-PRIS
Drop in, 250 kr i studion, 150 kr online.
Boka din plats här >>

(Bokningen för drop in öppnar den 26/5)


PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud.


RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Yogamatta finns på plats att låna, eller ta med egen. Om du blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid klassen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online.

Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>


OM KURSLEDAREN

Gloriana Åsasdotter

är certifierad Reiki Master i Usui Holy Fire® lll/ART. Hon är certifierad yinyoga lärare som hon studerat för Magdalena Mcweld och även i Yoga Nidra. Hon har en stor passion att förmedla yoga, rörelseglädje och meditation som ett verktyg för självläkning. Gloriana är danslärare från början och håller klasser för både vuxna och barn. Hon har deltagit på flera Mindfulness- och Vipassana kurser. Med hjälp av yoga, meditation, reiki och frigörande dans lyckades hon läka sin kropp efter en allvarlig skada trots bristande hopp från läkarna. Glorianas klasser kännetecknas av en varm, kärleksfull och expansiv energi där alla känslor får plats och där transformation kan äga rum. Hon har även jobbat med kakao i många år och håller kakao ceremonier med inslag av mantrasång, guidade Reikiupplevelser med Holy Fire® och meditativ/intuitiv rörelse för att läka hjärtat på djupet och hitta in till sitt hjärtas inre visdom.