REIKI & RESTORATIVE YOGA
LÖRDAGAR 11:30-13:00

Reiki & Restorative Yoga, med Gloriana Åsasdotter
I denna härligt omfamnande klass så bjuder vi in mjuk rörelse till våra kroppar innan vi så småningom landar in i olika återhämtande restorative positioner bland kuddar, bolster och filtar.

Genom meditativ vägledning och med hjälp av reikins läkande kraft så stillar vi det yttre bruset för att låta hjärtats djupaste önskningar göra sig hörda och ge näring till själen och hela vårt väsen.

För vem?
Denna klass behövs inte några förkunskaper till utan passar alla oavsett vart du är i livet. Vare sig du praktiserat yoga en längre tid eller är nyfiken på att börja. Kom som du är och låt dig omfamnas av kärleken och reikins läkande kraft.

Vad innehåller en klass?
Klassen börjar med mjuk intuitiv rörelse för att bjuda in värme till kroppen innan vi landar in i olika återhämtande restorative-positioner. Klassen är vägledd av varma kärleksfulla ord, reiki energi, klangskålar och ibland mer i tystnad.
Vi avslutar varje klass med en vägledd reiki meditation fullständigt om hållna av våra bolster och kuddar.

Restorative yoga
I restorative yoga landar vi in i mjukt avslappnande och återhämtande positioner under en längre tid för att verkligen ge hela kroppen en chans att helt få landa och för att hjälpa till med detta så använder vi oss av kuddar, bolster, block och filtar.

Reiki
Reiki är en energibalanserande kraft som arbetar med kroppens naturliga läkeförmågor och fyller på energiförrådet. Den verkar på olika plan både fysiskt, emotionellt och mentalt.
Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv energimedicin som fungerar bra vid olika typer av smärta, stress, ångest samt fysiska och mentala blockeringar.
Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder "universell" och ki, som betyder "livsenergi" och motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien.

Läs mer om Gloriana

Praktisk information

TID
Lördagar 11:30-13:00, start 15/1 och 26/3 2022
med Gloriana Åsasdotter
Kursen går både på plats i studion och livesänds online

PRIS
 Kurs 10 veckor, 2 050 kr, 20 veckor, 4 100 kr

BOKA 

Anmäl dig till kursen i STUDION 10 v, start 15/1 2022, här >>
Anmäl dig till kursen i ONLINE 10 v, start 15/1 2022, här >>

Anmäl dig till kursen i STUDION 10 v, start 26/3 2022, här >>
Anmäl dig till kursen i ONLINE 10 v, start 26/3 2022, här >>


DROP IN-PRIS
185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett kort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Läs om våra riktlinjer gällande Corona här >>