REIKI RESTORATIVE YOGA
LÖRDAGAR 11:30-13:00

Reiki & Restorative Yoga - Love and Abundance


I denna härligt omfamnande klass så bjuder vi in mjuk rörelse till våra kroppar innan vi så småningom landar in i olika återhämtande restorative positioner bland kuddar, bolster och filtar.

Genom meditativ vägledning och med hjälp av reikins läkande kraft så stillar vi det yttre bruset för att låta hjärtats djupaste önskningar göra sig hörda. Hjärtat kommer under klassen att vara i fokus så att vi kan hitta in till vår innersta visdom.

Ordet Abundance översatt på svenska är Överflöd.
Vad skulle du vilja ha mer överflöd av i ditt liv?

Tänk om det finns tillräckligt av allt det där hjärtat önskar sig mer av om vi bara tar oss tid att sakta ner och stilla oss för att vända blicken inåt.
Hur vore det att stärka kärleken till oss själva och att låta kärlekens kraft expandera bortom det oändliga?

För vem?
Denna klass behövs inte några förkunskaper till utan passar alla oavsett vart du är i livet. Vare sig du praktiserat yoga en längre tid eller är nyfiken på att börja. Kom som du är och låt dig omfamnas av kärleken och reikins läkande kraft.

Vad innehåller en klass?
Klassen börjar med mjuk intuitiv rörelse för att bjuda in värme till kroppen innan vi landar in i olika återhämtande restorative-positioner. Klassen är vägledd av varma kärleksfulla ord, reiki energi, klangskålar och ibland mer i tystnad.
Vi avslutar varje klass med en vägledd reiki meditation fullständigt om hållna av våra bolster och kuddar.

Restorative yoga
I restorative yoga landar vi in i mjukt avslappnande och återhämtande positioner under en längre tid för att verkligen ge hela kroppen en chans att helt få landa och för att hjälpa till med detta så använder vi oss av kuddar, bolster, block och filtar.

Reiki
Reiki är en energibalanserande kraft som arbetar med kroppens naturliga läkeförmågor och fyller på energiförrådet. Den verkar på olika plan både fysiskt, emotionellt och mentalt.
Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv energimedicin som fungerar bra vid olika typer av smärta, stress, ångest samt fysiska och mentala blockeringar.
Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder "universell" och ki, som betyder "livsenergi" och motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien.

Gloriana Åsasdotter
Emma Fager Malmström

TID
Lördagar 11:30-13:00, start 27 mars 2021 med Gloriana Åsasdotter och Emma Fager Malmström
Kursen går både på plats i studion och livesänds online

PRIS
Kurs 10 veckor, 2 050 kr.


BOKA 
Anmäl dig till kursen i STUDION, start 27/3, här >>
Anmäl dig till kursen i ONLINE, start 27/3, här >>

DROP IN-PRIS
185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett kort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Vi har minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Vi har yogamattor på plats att låna, eller så kan du välja att ta med en egen. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller vara med på kursen online.
Du som har bokat en kurs eller klass på plats i studion kan på egen hand boka om dig till online via din bokningsprofil fram till fyra timmar före klassen startar.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så hålls den online.
Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDAREN
Gloriana Åsasdotter är yogalärare med många års erfarenhet av yoga och meditation. Hon är utbildad Reiki terapeut i Usui Holy Fire l & ll. Hon har stor passion för att förmedla yoga och rörelseglädje som ett verktyg för självläkning. Gloriana är danslärare från början och håller klasser för både vuxna och barn. Hon är även sångerska och interagerar dagligen mantrasång i sin vardag.
Genom en allvarlig olycka som Gloriana var med om för några år sedan så fördjupade hon sin egen praktik. Trots bristande hopp från läkarna så lyckades hon läka sin kropp med hjälp av yogan, meditationen, frigörande dans och mantrasång. Hon har efter det deltagit på flera mindfulness- och Vipassana kurser.
Hennes vision är att förmedla denna kunskap och erfarenhet till andra, och att ge space för dig att läka hela dig.
Glorianas klasser kännetecknas av en varm expansiv energi där alla känslor får plats och transformation får att äga rum.

Emma Fager Malmström är yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emmas klasser präglas av inkännande mjukhet, grundande rörelser, mjuka flöden och stilla positioner – för att du ska få möjlighet att rota dig, hitta in i kroppen och komma närmare dig själv och din inre kärna, att vara den du är. Drivkraften är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften som finns inuti. Emma är yogalärare sedan 2016, utbildad i Yoga för högkänsliga, tonårsyoga, yinyoga och poweryoga.