MORNING VINYASA FLOW
TORSDAGAR 8:30-9:30, START 16 SEPT 2021

MORNING VINYASA FLOW - med Sophie Espe

Den här kursen går både i studion och online.

Börja dagen med skön flow yoga: Väck igång din kropp och ditt andetag, så din livskraft/ prana kan få flöda mera fritt.

Välkommen på en dynamisk klass med rörelse och värme. Vi flödar in och ut ur yogapositionerna till rytmen av vårt andetag, inkännande till vad vi behöver här och nu.

Att starta dagen med yoga hjälper dig att landa inåt och känna efter i kropp, sinne & själ.

Vad märker du?

Vad behöver du?

Hur kan du bjuda in en skön stund för dig som hjälper dig att skapa riktning för din dag?

Vilken intention vill du sätta för dagen?


För vem?

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga, välkommen precis som du är! 


TID
Torsdagar 8:30-9:30 gå fristående klasser eller som kurs 6 tillfällen. 
Kursen går på plats i studion och livesänds online

KURSPRIS
Kurs 6 tillfällen, 1 230 kr

DROP IN-PRIS
Drop in, 250 kr i studion, 150 kr online.
Boka din plats här >>


PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud.


RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Yogamatta finns på plats att låna, eller ta med egen. Om du blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid klassen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online.

Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>


OM KURSLEDAREN
Sophie Espe har undervisat yoga sedan 2016. Hon är utbildad inom hatha, hotyoga och vinyasa (200hr Yoga Alliance, Sattva Yoga) och har en överbyggnad i Surya Flow Yoga (50hr Yoga Alliance, Sattva Yoga). Hon är utbildad dansare på Contemporary Dance School Hamburg, 2011 och går just nu sista året på sin Master i Kommunikation och Performance Design på Roskilde universitet.
Sophie är ständigt sökande och nyfiken på livet, och följer de vägar som ger mening i ögonblicket och som är expanderande. Hon är dansk, men har bott i Malmö sedan 2016 med sin sambo och dotter.