MORGONYOGA - VÄCK DIN INRE SOL

LÖRDAGAR 9:00-10:00, START 5 JUNI

Morgonyoga – Väck din inre sol med Gloriana

Hur vore det att starta din helg med en stunds morgonyoga för att komma i kontakt med din livskraft och väcka din inre sol?
Välkommen till denna sköna morgonklass där vi skapar värme och mjukhet till våra kroppar. Genom en blandning av uppvärmande rörelse i kombination med yin- och restorative-positioner och djupandning väcker vi värmen och livskraften inuti oss själva.

Tänk om ditt inre väder inte behöver påverkas av det yttre? Så kom och väck din inre skinande sol med oss på Infinite för att starta din helg på bästa sätt.


För vem?

Denna klass passar alla, såväl erfarna yogis som personer som precis har börjat utforska yogan.


“En enda solstråle är nog för att driva bort många skuggor - Franciskus”

Yogalärare Gloriana Åsasdotter

TID
Lördagar 10:00-11:30 eller 11:30-13:00 (se bokningsschemat här för exakt info >>) , start 5 juni med Gloriana Åsasdotter
Kursen går på plats i studion och livesänds online


KURSPRIS
Kurs 7 tillfällen, 1 435 kr

Boka kurs via mail: info@infiniteyoga.se

DROP IN-PRIS
Drop in, 250 kr i studion, 150 kr online.
Boka din plats här >>

(Bokningen för drop in öppnar den 26/5)


PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud.


RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Yogamatta finns på plats att låna, eller ta med egen. Om du blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid klassen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online.

Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>


OM KURSLEDAREN

Gloriana Åsasdotter

är certifierad Reiki Master i Usui Holy Fire® lll/ART. Hon är certifierad yinyoga lärare som hon studerat för Magdalena Mcweld och även i Yoga Nidra. Hon har en stor passion att förmedla yoga, rörelseglädje och meditation som ett verktyg för självläkning. Gloriana är danslärare från början och håller klasser för både vuxna och barn. Hon har deltagit på flera Mindfulness- och Vipassana kurser. Med hjälp av yoga, meditation, reiki och frigörande dans lyckades hon läka sin kropp efter en allvarlig skada trots bristande hopp från läkarna. Glorianas klasser kännetecknas av en varm, kärleksfull och expansiv energi där alla känslor får plats och där transformation kan äga rum. Hon har även jobbat med kakao i många år och håller kakao ceremonier med inslag av mantrasång, guidade Reikiupplevelser med Holy Fire® och meditativ/intuitiv rörelse för att läka hjärtat på djupet och hitta in till sitt hjärtas inre visdom.