MINDFULNESS & YOGA MED STRESSREDUCERADE REDSKAP

MINDFULNESS & YOGA MED STRESSREDUCERANDE REDSKAP
med Eva-Lotta Runfors


Välkommen på en fridfull yogaklass för kropp och själ med mindful yoga, meditation, andning och reflektion kring hur du kan använda mindfulness för att hantera stress och återhämta dig.

Det här är en klass som hjälper dig att få ett lugnt nervsystem, klart sinne och mjuk kropp. Klassen innehåler även innehåller inslag av självmedkänsla.
Du får med dig värdefulla verktyg för återhämtning och stressreduktion.

OM MINDFULNESS

Att öva mindfulness ökar vår känsla av närvaro, tillit, glädje och medkänsla.
Det är en enkel men kraftfull metod som även kan ses som ett sätt att leva, som egentligen är både vardagsnära och naturligt. Kanske har vi bara glömt bort hur vi kommer till att vara, istället för att göra i den ständiga prövningen av att navigera i vardagen.

OM LÄRAREN


Eva-Lotta Runfors arbetar som Yoga, Mindfulness lärare och certifierad ICF Coach för privatpersoner och företag sedan 2006 i sitt företag NYTT FOKUS. Hon har en lång och djup erfarenhet av eget praktiserande av yoga, mindfulness och andra spirituella metoder, som hjälpt henne att
kontinuerligt följa och leva efter hjärtats intelligens.
Eva-Lotta arbetar även med ett coachprogram där hon hjälper människor att leva mer autentiskt, vara i sin kraft och känna sitt eget värde, bland annat genom metoden Compassion Key.

Praktisk information

Måndagar 19:15-20:15
Kurs 8 veckor med start 28/8
Välj om du går kursen på plats eller är med live online

PRIS
1 640 för 8 tillfällen


ANMÄLAN TILL KURSEN
Boka plats till kursen i studion, med start 28/8 2023 >>
Boka plats till kursen online, med start 28/8 2023 >>


FÖRKUNSKAP & BOKNING

Du behöver inga speciella förkunskaper för att vara med på denna yogaklass, den passar för såväl helt nya som erfarna yogis.


PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i  Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.