MINDFULNESS & YOGA MED STRESSREDUCERADE REDSKAP

MINDFULNESS & YOGA MED STRESSREDUCERANDE REDSKAP

med Matilda Wälsäter


Välkommen på en fridfull klass med inslag mindful yoga, reflektion kring återhämtning och om attityderna i mindfulness. Det här är avslappnande, återhämtande och självmedkännande klass, där du även får med dig värdefulla verktyg för återhämtning och stressreduktion i din vardag.

OM MINDFULNESS

Att öva mindfulness ökar vår känsla av tillit, glädje och medkänsla.

Matilda Wälsäter är utbildad inom Mindfulnessbaserad stressreduktion (MBSR), som är en evidensbaserad metod för att återhämta och hantera stress, smärta och ångest. Mindfulnessbaserad stressreduktion är originalprogrammet från Jon Kabat Zinn, UMass Medical School i USA, och internationellt är MBSR-programmet det mest beforskade programmet i världen.


OM LÄRAREN

Matilda Wälsäter är utbildad socionom och kurator, terapeut och mindfulnessinstruktör. Hon brinner för psykisk hälsa och välmående, återhämtning och självmedkänsla. Enligt Matilda behöver vi mer än någonsin fokusera på detta i vårt stressade prestationssamhälle.


Praktisk information

Måndagar 19:15-20:30
Kurs 10 veckor med start 27/3 2023

Välj om du går kursen på plats eller är med live online

PRIS
2 050 för 10 tillfällen


ANMÄLAN TILL KURSEN
Boka plats till kursen i studion, med start 20/3 2023 >>
Boka plats till kursen online, med start 20/3 2023 >>


FÖRKUNSKAP & BOKNING

Du behöver inge speciella förkunskaper för att vara med på denna yogaklass, den passar för såväl helt nya som erfarna yogis.


PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i  Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER COVID
Vi följer allmänna rekommendationer för vår verksamhet. Om du blir sjuk under kursens gång så ber vi dig att stanna hemma, eller att medverka på kurstillfället online.
Läs mer om våra riktlinjer gällande Covid >>